Speltips Arsenal Liverpool 15 juli 2020

Speltips Arsenal – Liverpool 3/4: Rasim rekar

Rasim Reiz rekar med odds inför mötet i Premier League mellan Arsenal och Liverpool lördagen den 3 april 2021.

Landslagsuppehållet är över och tillbaka till ligaspelet och vi bjuds direkt på en riktig klassiker när Arsenal tar emot Liverpool på Emirates.

Hemmalaget är på jakt efter Europa League platserna den här säsongen och man har såklart goda chanser att hugga en plats men då måste man nog ha tre poäng i den här matchen. Arsenal fick med sig en poäng borta mot West Ham i en riktigt sevärd match som slutade 3-3. Innan dess tog man sig vidare i Europa League trots en förlust på hemmaplan. Till kvällens match har man några tveksamma pjäser då både Saka och Smith Rowe testas sent, flera spelare som har varit på landslagsuppdrag och som oftast kan det finnas lite trötta ben i båda lagen här.

Liverpools säsong har varit allt annat än lyckad, man ligger på en sjundeplats i Premier League och jakten på Europa Platser är det mest rimliga att åstadkomma i ligan, då avståndet till topplagen är alldeles för stort. Gästerna lyckades slå Wolves på bortaplan med 0-1 och det var nog en väldigt viktig seger för att fortsätta jakten uppåt i tabellen. Som bekant saknar Gomez, Matip, Van Dijk till den här matchen men även Henderson är otillgänglig samt Firmino som är tveksam så återigen en hel del rotation för Jurgen Klopp.

Dagens bästa speltips Premier League

Startelvorna har vi inte ännu, men tycker det är värt att hålla ett koll på lagen då det kan bli en del rotation i båda lagen.

Jag tror vi får se en intensiv match med två lag som måste framåt och vinna den här matchen då poängen är så otroligt viktiga i kampen om platserna till Europa. Det finns offensiv kvalite i båda lagen och en hel del brister i båda försvarslinjerna som gör att det här skulle absolut kunna bli en underhållande match om vi får ett tidigt mål i matchen. Vi går in på sista delen av Premier League och nu är varje match så otrolig viktig och särskilt för två lag som har underpresterat den här säsongen.

Tittar vi på spelmarknaden så är Liverpool favoriter och det tycker jag man ska vara så länge man inte spelar på hemmaplan där man har en historisk förlustsvit numera. Arsenal kan självklart rå på Liverpool och brukar höja sig några snäpp mot de större lagen, vinst mot Tottenham senast är ett bevis att det finns alla möjligheter för en skräll. Jag väljer att kika på målmarknaden där jag tror vi har goda chanser till några mål i matchen med tanke på förutsättningarna!

Jag spelar över 2,5 till trevliga 1,77 hos Betsafe!

Trevlig påsk!

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,77
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00, lördag 3 april 2021
TV: 
Stream: