Speltips Aston Villa Manchester United 9 juli 2020

Speltips Arsenal – Manchester United 30/1: Dagens bästa odds

Rasim Reiz rekar med dagens bästa speltips i Premier League när Manchester United möter Arsenal den 30 januari 2021.

Lördagens stora underhållning hittar vi i London på Emirates där Manchester United gästar formstarka Arsenal.

Gästerna från Manchester kommer till den här matchen med en rejäl baksmälla när man förlorade mot Sheffield United med 1-2 på Old Trafford och kritiken har haglat en hel del under veckan där framförallt Tuanzebe har fått veta att han spelar i Premier League. Det var en insats under all kritik, framförallt försvarsspelet där TV-tittarna förkortade livslängden med minst 10 år.
Manchester United har skadefri trupp där det alltid är spännande att se hur Ole Gunnar Solskjaer väljer att formera sitt lag. Får vi se Anthony Martial i startelvan återigen efter den blekaste insatsen man har skådat sen Jesper Blomqvist i Let’s Dance 2017.

Arsenals kanonform fortsätter att hålla i sig när man senast tog 3 blytunga poäng mot Southampton på bortaplan. Mikel Artetas manskap har lyckats med att ta 13 poäng på senaste 5 matcherna. Många supportrar hoppas säkerligen få se Ödegaard göra debut för sin nya klubb där man har en del spelare tveksamma tills ikväll, så vi får se hur Arteta formerar sitt lag under dagen.

Rasim Reiz rekar

Jag tror vi kommer få se match med två lag som verkligen vill vinna där den bittra rivaliteten alltid finns, ett United som vill utmana om titeln och studsa tillbaka efter den pinsamma förlusten mot Sheffield United tidigare i veckan. Arsenal har momentum nu, man är formstarka och självförtroendet på topp hos många spelare. Två lag som haft en tveksam defensiv under en lång tid men där Arsena hittat rätt ochl endast släppt 1 mål på senaste 5 matcherna vilket man har svårt att omfamna. Under åren har vi verkligen fått se många underhållande matcher mellan dessa lag och jag tror det kommer bli åt det hållet ikväll, kanske en matchbild likt Tottenham-Liverpool i veckan.

Tittar vi på spelmarknaden ser vi att gästerna är favoriter i det här mötet, men vi vet att i toppmöten kan det gå åt båda hållen så jag väljer att hålla mig utanför att välja en favorit och ett spel i den marknaden. Jag tror lagens vilja offensivt och spelarna i den sista tredjedelen kan få en hel del att säga till om ikväll där båda lagen inte är nöjda med ett oavgjort resultat.
Jag väljer att gå ett målspel idag där jag tror att matchen kommer sluta med över 2,5 mål till jättefina 1,86 hos Betsafe.

Nu är det bara timmar kvar till helgens höjdpunkt och jag hoppas ni alla får en trevlig kväll!

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,86
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 18:30, lördag 30 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: