21 januari 2020 Chelsea Arsenal Speltips

Speltips Arsenal – Watford 7/11: Klättrar i tabellen

Arsenal har goda chanser att fortsätta klättra i tabellen när Watford gästar Emirates på söndagseftermiddagen.

Arsenal som knappast var med i diskussionen om topplaceringarna inför säsongen har överraskande nog klättrat rejält i tabellen på senaste och ligger nu på sjätte plats på samma poäng som Manchester United.

Efter att ha förlorat tre raka matcher utan att göra mål under säsongsinledningen var många som skrev av dem tidigt, men de har sedan dess faktiskt inte förlorat en enda match och har tagit 17 poäng av 21 möjliga under de efterkommande sju matcherna.

Med det sagt så kommer nog Arsenal trots allt att ha svårt att mäta sig med lagen uppe i toppen även om de är i fin form nu, men när de möter Watford samtidigt som det är derbyt i Manchester så har de trots allt goda förutsättningar för att fortsätta att klättra.

Mikel Arteta har en relativt skadefri trupp och lär nog ställa upp med ungefär samma elva som spelade senast i deras 2-0-vinst mot Leicester. Sedan de bytte till 4-4-2 och inkluderade Alexandre Lacazette mer så har det sett bättre ut så det finns inte mycket anledning att ändra på saker och ting från hur det har sett ut på sista tiden.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det kommer att vara fortsatt tungt för Watford

Watford har verkligen blandat och gett under säsongsinledningen, men de tillhör i alla fall ett av ligans svagaste lag och kommer med all förmodan att få det väldigt svårt att lämna London med poäng i helgen. I nuläget befinner sig gästerna precis ovanför kvalstrecket, men med tre poängs marginal ned och det är svårt att tro något annat än att de kommer fortsätta att kämpa kring strecket framöver.

De har förlorat tre av sina fyra senaste matcher utan att ha fått hål på motståndet, men mellan dessa matcher har de även hunnit slå Everton med hela 5-2 på Goodison Park. Det är med andra ord svårt att få ett grepp om laget, men troligtvis har det utstickande resultatet trots allt mycket att göra med Evertons dåliga form också och de mållösa förlusterna är nog mer talande än målkalaset på Merseyside.

Arsenal som har hållit nollan i fyra av sina sju senaste matcher i Premier League har goda förutsättningar för att fortsätta att göra så även här mot ett Watford som har sett tama ut framåt för det mesta. Med Aaron Ramsdale i storform dessutom så kommer det krävas något extra för att få hål på the Gunners.

Därmed spelar vi på att hemmalaget vinner utan att släppa in mål för 2.45 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Arsenal vinner mot noll
Odds: 2.45
Bolag: 888sport
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: