21 januari 2020 Chelsea Arsenal Speltips

Speltips Aston Villa – Arsenal 6/2: Tidig avspark

Redan tidigt på lördagen spelar Aston Villa hemma mot Arsenal i ett läge där man faktiskt behöva visa sig värdiga av övre halvan i Premier League.

Det har varit en stark inledning på den här säsongen för Aston Villa, och baserat på den senare delen av säsongen kan man konstatera att Arsenal har det i sig att reparera den skada som man åkte på i början av säsongen, när poängsnittet var alldeles för svagt.

Men det som möjligen oroar för Aston Villa är att formen är klart sämre på slutet, med fyra förluster på de sex senaste matcherna, och det känns kanske som att verkligheten har kommit ikapp laget.

Nu är Aston Villa nia i tabellen, men med två matcher mindre spelade än många andra lag. Arsenal är ett sådant lag, men den engelska storklubben kan gå förbi i tabellen om man vinner här.

Men gör man verkligen det?

Aston Villa vann senast med 3-0 på bortaplan mot Arsenal, och även om det är en match från en helt annan tid tyder den på att Aston Villa verkligen vet hur man ska hota Arsenal. Det ska man kunna göra här också.

Målmarknaden i fokus

Aston Villa har haft en väldigt bra period när det kommer till skador och avstängningar, och inför den här matchen kommer man i princip med sitt starkaste lag på förhand. Kortney Hause kan i för sig inte spela, men man har ett bra lag att sätta på banan.

Förlusten senast kan tvinga fram någon förändring, men annars känns det som att man vet ungefär hur man ska formera laget för att maximera sina chanser. Det finns ingen anledning att krångla till det i onödan.

David Luiz och Bernd Leno står båda som avstängda inför matchen, efter att Arsenal fick se båda spelarna bli utvisade senast. Mat Ryan och Kiertan Tierney är de enda tveksamma spelarna av skadeskäl.

Det här gör att jag tror att Arsenal är aningen mer ihåliga i den här matchen än vad man är en vanlig match.

Båda lagen göra mål spelas till 1,62 gånger smeten hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,62
Bolag: William Hill
Spelstopp: 13:30, lördag 6 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: