Aston Villa

Speltips Aston Villa – Brentford 28/8: Svårslagen nykomling

Lördagseftermiddagen bjuder på den tredje omgången av Premier League där Aston Villa tar emot nykomlingen Brentford. Matchen spelas den 28 augusti med avspark kl 16.00.

Aston Villa – Brentford

Premier League
Till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Aston Villa fick en mardrömsstart på den här säsongen då man tidigt hamnade i underläge borta mot Watford. Efter ett 3-0-underläge med dryga 20 minuter kvar av den matchen har successivt rest sig.

I premiären föll man till slut med 3-2 och i den senaste ligaomgången hemma mot Newcastle fortsatte man som man avslutade den första matchen. Nyförvärvet Danny Ings gjorde mål på nytt och man vann till slut med 2-0.

I veckan roterade Dean Smith stora delar av laget då man ställdes mot League Two-laget Barrow på bortaplan i Ligacupen. Det blev ändå en promenadseger med 6-0 och en känsla av att man är på rätt väg efter den svaga första halvleken mot Watford i premiären.

Nu väntar en lurig motståndare i nykomlingen Brentford som ännu inte har släppt in något mål i Premier League. Pontus Jansson och company höll tätt i premiären hemma mot Arsenal där man vann rättvist med 2-0 och detsamma i senaste omgången då man spelade 0-0 borta mot Crystal Palace.

I veckan spelade Saman Ghoddos hela matchen då man roterade laget i mötet mot Forest Green Rovers i Ligacupen. Trots tidigt underläge kunde man vända och vinna den matchen med 3-1.

På Brentfords skadelista finns Jensen, Dasilva och Sörensen samt eventuellt även Pinnock. Hos hemmalaget saknas Traore, Watkins, Bailey och Sanson.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

En solid nykomling

Trots hemmaplansfördel och en nykomling på andra sidan är Aston Villa inga skyhöga favoriter i den här matchen. En rak etta ger omkring dubbla insatsen tillbaka.

Det är ändå relativt högt om man ser till lagen på pappret och klubbarnas meriter. Samtidigt är det fullt förståelse om man ser till hur moget och självklart som Brentford har agerat i sina två inledande matcher. Framförallt försvarsmässigt.

För Aston Villas del har mycket handlat om hur man ska kunna bibehålla sin offensiva slagstyrka utan Jack Grealish som var fundamental förra säsongen. Danny Ings och Emiliano Buendia är skickliga ersättare men på egen hand kan de inte sysselsätta ett försvar på det sätt som Grealish gjorde förra säsongen.

Hursomhelst tror jag att även Aston Villa kan få problem med detta Brentford. De ska förstås gälla som favoriter men det kommer krävas en hel del för att luckra upp nykomlingens välorganiserade försvarsspel.

Mot Crystal Palace senast formerade Thomas Frank en fembackslinje med Jansson som centralt ankare som tar bort det mesta i luftrummet. Brentford känns gedigna och genomtänkta i allt de gör och av de två inledande matcherna att döma kommer de bli svårslagna för alla lag.

En hel del talar för att det här kan bli en mer låst tillställning där Brentford är relativt nöjda med ett kryss. Därför blir mitt spel att det kommer göras under 2.5 mål till 1.90 gånger pengarna hos Bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål totalt
Odds: 1.90
Bolag: bet365
Spelstopp: 16:00, lördag 26 augusti 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: