Aston Villa

Speltips Aston Villa – Everton 18/9: Framåtlutat

Aston Villa har inlett trögt och nu tar man emot ett Everton som är obesegrade i Premier League efter fyra omgångar. Matchen spelas lördagen den 18 september med avspark kl 18.30 på Villa Park.

Aston Villa fick klara sig utan sin viktiga argentinska duo Emiliano Martinez och Emiliano Buendia i bortamötet mot Chelsea förra helgen. En tuff uppgift blev därmed än tuffare och man fick se sig besegrade med 3-0.

Förlust blev det även i premiären mot borta Watford, därutöver har man besegrat Newcastle samt kryssat mot Brentford – båda de matcherna på hemmaplan.

Därmed är man sex poäng efter Everton som inlett säsongen med tre vinst och ett kryss. Man inledde med att hemmabesegra Southampton, därefter spelade man 2-2 borta mot Leeds. I de två senaste matcherna har man slagit Brighton med 2-0 borta och Burnley med 3-1 hemma.

Hos bortalaget är det fortsatt osäkert om James Rodriguez kommer till spel men Delph och Calvert-Lewin lär inte göra det. På Aston Villas skadelista finns Chukwuemeka, Trezeguet och Davies.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målrikt med Benitez

Valet av den forne Liverpool-managern Rafa Benitez som ny ansvarig för Everton har varit omdiskuterat, men med den här fina inledningen har de flesta kritiker tystats, åtminstone för stunden.

Benitez har en stämpel på sig som en väldigt defensivt inriktad tränare, så har det dock inte sett ut vad gäller Evertons vidkommande den här säsongen.

Förra säsongen, framförallt under våren, hade laget problem med sitt offensiva spel, men den här säsongen har man gjort minst två mål i samtliga fem tävlingsmatcher. Inte minst har nyförvärvet från Leverkusen, Demarai Gray, sett vass ut då han redan hängt dit tre kassar.

I kraft hemmaplansfördel är det ändå Aston Villa som står som knappa favoriter inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ger cirka 2.50 gånger insatsen.

Det brukar bli jämnt mellan de här lagen men Aston Villa har ett litet övertag. De har vunnit två av de fyra senaste mötena och de övriga två har slutat oavgjort.

Kanske är Benitez på väg att tvätta bort sitt rykte som tråkig tränare. I fyra av lagets fem inledande matcher har det gjorts över 2.5 mål och båda lagen har gjort mål. Jag tror att vi kommer få se en ganska öppen matchbild med minst ett par mål även här.

Såväl Rafa Benitez som Dean Smith förfogar över offensiv spets som har levererat inledningsvis. Det här lär bli en jämn match där jag, till skillnad från spelbolagen, håller Everton som knappa favoriter. Framförallt tror jag att båda lagen kommer göra mål och det spelas till 1.83 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
Odds: 1.83
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:30, lördag 18 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: