Speltips Aston Villa Arsenal 21/7 2020

Speltips Aston Villa – Leicester 5/12: Viktiga poäng

Aston Villa tar emot Leicester på Villa Park i ett väldigt intressant möte på söndagskvällen.

Båda lagen tillhör den kategori av lag som har underpresterat i år, men båda klubbarna har lyckats klättra lite i tabellen under de senaste omgångarna och söndagens match blir en väldigt bra fingervisning om hur formen faktiskt ser ut.

Särskilt för Aston Villas del så har de onekligen växlat upp sedan Steven Gerrard tog över tränaruppdraget efter Dean Smiths avsked. Under mittfältslegendarens korta period i klubben så har de redan hunnit ta två av lagets totalt fem vinster under säsongen och kanske är det nu det börjar vända för Aston Villa.

Vinsterna hemma mot Brighton och borta mot Crystal Palace följdes upp av en förväntad förlust hemma mot Manchester City tidigare i veckan. De föll dock med hedern i behåll i en 1-2-förlust där det trots allt fanns en hel del positiva tecken för hemmalagets del.

Leicester hemma kommer inte att bli en lätt match, men Aston Villa är utan tvekan bättre rustade för utmaningen nu än tidigare. Innan Gerrards inträde hade de nämligen fem raka förluster i bagaget. Det ska också tilläggas att de kanske får tillbaka Danny Ings inför söndagen och att Matt Targett verkar spelklar.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leicester har ännu inte riktigt övertygat

Gästerna må också ha klättrat lite i tabellen under de senaste omgångarna, men det har trots allt inte varit några direkt övertygande insatser de har stått för. Efter att ha förlorat mot Chelsea med klara 0-3 hemma så lyckades de ta sin första trepoängare på fyra omgångar mot Watford i en match som slutade 4-2 kort därefter.

Tidigare i veckan stod de dock återigen för en tveksam insats då de fick nöja sig med 2-2 borta mot Southampton i en match där de låg under två gånger om. Det är sådana matcher de behöver vinna om de ska börja klättra på riktigt. Men bakom topp tre så är det trots allt fortfarande väldigt öppet och Leicester har bara fem poäng upp till fjärdeplatsen så hoppet är långt ifrån över om att kunna reparera säsongen.

De måste dock ha torsdagens avgörande match mot Napoli i åtanke under helgen, då de försatt sig i en tuff sits i Europa League genom tveksamma resultat. Detsamma gäller dock italienarna som måste gå för vinsten, men hemma i Neapel har de varit oerhört starka när de väl ställt upp med sin ordinarie elva, vilket lär vara fallet nu i veckan.

Aston Villa är knappa favoriter hos spelbolagen inför söndagens match, men det känns trots allt som en väldigt öppen historia. Ett målspel känns aningen säkrare att spela på här då båda lagen verkar ha förbättrat sin målform på senaste, därmed spelar vi på över 2,5 mål för 1.90 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.90
Bolag: Expekt
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: