Speltips Liverpool Aston Villa 5 juli 2020

Speltips Aston Villa – West Ham 3/2: Succémötet

West Ham United och Aston Villa är succélagen under säsongsinledningen i Premier League. Nu möts man den 3 februari 2021.

Om vi ser till inledningen på säsongen och tar i beaktande förväntningar som man hade på respektive lag inför säsongen råder det ingen tvekan om att det är West Ham United och Aston Villa som får gälla som utropstecknena i Premier League. Åtminstone så här långt.

West Ham United slog sitt egna poängrekord den första halvan av säsongen och Aston Villa har fortfarande bra slagläge på en Europaplats när mindre än halva säsongen är kvar att spela. Vem hade kunnat ana det?

Det gör att onsdagens möte mellan lagen sannerligen har förutsättningarna att bli någonting extra, och att det vore konstigt att inte ha höga förväntningar här.

West Ham United kommer senast från en förlust mot Liverpool, men siffrorna kan faktiskt ge en lite skev uppfattning om insatsen. I mina ögon gjorde West Ham United en helt okej insats, och borde, med lite tur och bättre utnyttjande av sina tidiga lägen, kunnat ställa till det mer för Liverpool den gången.

Det som är positivt är att West Ham United inte fick några skador eller annat i den matchen. Nu har man egentligen bara Arthur Masuaku borta från spel.

Tät historia väntar

West Ham United har gjort sig kända som ett lag som inte är rädda för att backa hem i Premier League och det har gjort att en del ironiserar en del över David Moyes. Men bevisligen har han också fått bra effekt på lagets sätt att spela.

Nu möter man ett Aston Villa som har prickat rätt med sin defensiva form på slutet och som har tre raka hållna nollor på hemmaplan. Med andra ord kan det bli tufft för West Ham United att komma till i den här matchen.

West Ham United har dessutom bara en vinst på sina tio senaste försök borta mot Aston Villa, även om det inte blivit någon förlust i de sex senaste matcherna mot laget. Med andra ord känns krysset väldigt nära till hands här.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,78 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian handicap)
Odds: 1,78
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:15, onsdag 3 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: