Speltips Aston Villa Arsenal 21/7 2020

Speltips Aston Villa – Wolverhampton 16/10: Målspel

Det blir ett intressant möte i mitten av tabellen då Aston Villa tar emot Wolverhampton på Villa Park.

Aston Villa har haft en något rörig inledning på säsongen där resultaten verkligen har varierat. Under slutet av september såg de i alla fall riktigt bra ut då de välförtjänt besegrade både Everton med 3-0 och Manchester United med 1-0 på Old Trafford.

Innan landslagsuppehållet togs de dock ned på jorden igen när de förlorade mot ett Tottenham som inte direkt imponerar på någon just nu. Det är därmed lite svårt att veta var vi har Aston Villa i nuläget och när de möter ett annat mittenlag såsom Wolves så är det ingen lätt match att förutse.

På hemmaplan har dock Aston Villa inte varit lite skakiga än så länge och av de tre matcher som spelats på Villa Park har de lyckats vinna två och kryssa en, vilket säkerligen lär fylla laget med självförtroende inför mötet på lördag.

Mot Wolves får de förmodligen klara sig utan Emiliano Martínez och Douglas Luiz som flugits in från Sydamerika sent under fredagen och troligtvis inte är redo att starta. I övrigt är Leon Bailey och Morgan Sanson även borta även om den sistnämnda börjar närma sig en comeback.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det går åt rätt håll för Wolves

Efter en tuff start på säsongen så har Wolves börjat repa sig så sakteligen. Den nya tränaren Bruno Lage inledde sin sejour i klubben med tre raka 0-1-vinster mot förväntade topplag, men har sedan den svaga inledningen ändå tagit tre vinster på de fyra senaste matcherna.

De har nu kämpat sig upp från jumbopositionen till strax söder om mitten i tabellen och hoppas kunna fortsätta klättra framöver med sitt ganska överkomliga spelschema under oktober och november.

Mötet mot Aston Villa blir dock inget lätt match alls och inför mötet får de klara sig utan Trincão som ådragit sig COVID-19. Men med en ersättare som Adama Traoré bredvid duon Raul Jiménez och Hwang Hee-Chan som spelade väldigt bra mot Newcastle så kan Aston Villas försvar verkligen inte slappna av.

Det är lätt att se den här matchen gå åt båda hållen, även om Aston Villa ändå bör ses som favoriter här. Istället väljer vi att titta på målspelet här. Det är bara en av Wolves matcher hittills där överspelet har suttit och i deras möten mot Aston Villa från tidigare säsong har det även där varit måltorka. För 1.73 hos 888sport spelar vi alltså underspelet här.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.73
Bolag: 888sport
Spelstopp: 16:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: