Speltips Wolverhampton Bournemouth 24 juni 2020

Speltips Aston Villa – Wolves 6/3: Derby

Det är dags för derby i trakterna kring Birmingham där Wolverhampton Wanderers spelar borta mot Aston Villa den 6 mars 2021.

Det är avsparkstid framåt kvällen och om det inte vore för att läktarna måste eka tomma vore det här ett perfekt möte att ratta in på din tv. Det hade varit bra tryck på läktarna, två intensiva lag som vill vinna och en underhållande fotbollsmatch. Men vad kan vi egentligen vänta oss nu?

Under rådande omständigheter har Wolverhampton Wanderers varit en stor besvikelse och det är uppenbart att laget inte har kunnat leva upp till förväntningarna, som man i för sig själva har skapat efter ett par starka säsonger på sistone.

Nu på slutet har Wolverhampton Wanderers hittat tillbaka en del, men den offensiv som varit lagets signum lyser med sin frånvaro. Det är knappast Wolverhampton Wanderers man först litar på om man vill se ett målrikt möte. Inte längre.

Aston Villa har faktiskt gjort tio mål fler än Wolverhampton Wanderers under säsongen, trots att man har spelat två matcher färre. Dessutom har rivalen fem poäng mer och har fortfarande, med två matcher i handen, chansen att slåss om Europaplatser.

Men då behöver man vakna till liv igen, efter ett par förluster på slutet. Som vanligt behöver man också täppa till bakåt för att kunna lämna matchen mot Wolverhampton Wanderers med vinst.

Odds i Premier League

Aston Villa har inte kunnat ha Jack Grealish med i spel senaste matcherna och det fått förödande konsekvenser på flytet i spelet. Det är också uppenbart att man är ett betydligt mindre spetsigt lag utan sin lagkapten och bästa offensiva spelare.

Men förhoppningarna är att Jack Grealish ska bli spelklar till det här derbyt, medan det inte finns något hopp om Kortney Hause och Matthew Cash. Inte heller Wesley kommer att kunna spela matchen för Aston Villa.

Wolverhampton Wanderers har Raul Jimenez, Marcal, Willy Boly och Daniel Podence borta inför matchen, men det är spelare som har varit borta så länge jag kan minnas och som därför rimligen inte kan vara så stora tapp längre. Eller, det är såklart tapp, men rimligen har man lärt sig att hantera frånvaron på ett bättre sätt nu än precis i början av denna skadeperiod.

Derbyna mellan lagen blir ofta täta och inte sedan 2018 har ett lag vunnit med mer än uddamålet. Det tar vi fasta på den här gången också.

Under 2,5 mål spelas till 1,77 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,77
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 18:30, lördag 6 mars 2021
TV: 
Stream: