Speltips Brighton Arsenal 20 juni 2020

Speltips Brentford – Brighton 11/9: Jämna förutsättningar

Nykomlingen Brentford är obesegrade i Premier League efter tre omgångar och nu ställs man mot Brighton & Hove Albion. Matchen spelas lördagen den 11 september med avspark kl 16.00.

Brentford har fått en fin start på Premier League-säsongen då man står på fem poäng efter tre omgångar. Framförallt gick man ut starkt i premiären där man, fullt rättvist, besegrade Arsenal med 2-0 på hemmaplan.

Därefter spelade man 0-0 borta mot Crystal Palace och 1-1 borta mot Aston Villa. Man har därmed bara släppt in ett mål och är obesegrade inför det här hemmamötet mot Brighton.

Brighton inledde också de säsongen på bästa sätt då man bortaslog Burnley med 1-0 efter en stark avslutning på matchen. I den andra omgången tog man en stabil 2-0-seger mot Watford. I den senaste matchen för två veckor sedan hemma mot Everton gick man dock bet då man föll med 2-0.

Hos bortalaget saknas troligen fortfarande Lamptey, Burn, Scherpen och March. Brentford lär få klara sig utan Dasilva, Onyeka och Sörensen.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målrikare än förväntat

Förutsättningarna är jämna inför den här bataljen och hos spelbolagen är oddsen jämna. I kraft av hemmaplansfördel är Brentford ytterst knappa favoriter till cirka 2.80 gånger insatsen.

Thomas Franks Brentford är en intressant nykomling som med små resurser ser ut att ha format lag som definitivt håller för den här nivån. Inledningsvis har man sett väldigt solida ut med Pontus Jansson som centralfigur i en trebackslinje.

Att man är obesegrade efter tre matcher lär ha stärkt tron på det man gör ytterligare och sannolikt kommer man vara en obehaglig motståndare för de flesta lag den här säsongen.

Graham Potter jobbar också han med små resurser för att vara Premier League. Han har gjort det bra sett till förutsättningarna men inte på samma remarkabla vis som i Östersund.

Frank och Potter har för gemensamt att man inte förfogar över den typen av offensiva spetsspelare som på egen hand kan avgöra matcher. Spelidén och kollektivets förmåga att underordna sig den är nyckeln.

Spelbolagen lutar tydligt åt att det här kommer att bli en målsnål tillställning. Ett spel på under 2.5 mål står endast i cirka 1.57 gånger pengarna.

Brentford har varit ganska defensivt orienterade i sina två senaste bortamatcher, men här tror jag att man kommer vara mer framåtlutade. Brighton gick mållösa senast men gjorde två mål i sina båda inledande matcher och lär inte se det här som en match där man behöver vara primärt försvarsinriktade.

Sammantaget gör detta att jag finner bäst spelvärde i att båda lagen kommer att näta och det spelas till fina 2.15 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
Odds: 2.15
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 11 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: