28 april 2019 Manchester United Chelsea Speltips

Speltips Brentford – Chelsea 16/10: Klurig match

Chelsea ställs inför en klurig match borta mot Brentford då de siktar på att försöka dra ifrån i toppen.

Nykomlingen Brentford tillhör en av säsongens stora överraskningar hittills och har fått många att höja på ögonbrynen under säsongsinledningen. Det är första gången på väldigt länge som laget är uppe i högstaligan, men de har introducerat sig på bästa vis och har ett gäng mycket imponerande resultat att visa upp redan i den sjunde omgången.

I nuläget ligger de sjua i tabellen och har i deras två senaste matcher slagit West Ham och kryssat mot Liverpool i en galen match som slutade 3-3 tillslut där Brentford lyckades kvittera två gånger om i andra halvlek.

Mot West Ham avgjorde Yoane Wissa med sensationellt i den 94:e minuten med 2-1-målet som spikade slutresultatet och frågan är nu bara hur långt det här laget faktiskt kan gå.

De har en tydlig spelstruktur, är starka defensivt och har faktiskt till och med spets framåt. De har fortsatt överraska, men frågan är om de kan göra det igen nu när ligaledarna kommer på besök till Brentford Community Stadium.

PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Chelsea får passa sig

Ligaledarna Chelsea har sett ruggigt starka ut i ligaspelet inledningsvis och har bara släppt in tre mål hittills på säsongen, lägst i hela Premier League tillsammans med Manchester City. Samtidigt har de fått in ett väldigt giftigt anfallsvapen i Romelu Lukaku som gjorde succé i Inter då han var med och ledde dem till deras första titel på tio år i våras.

Chelsea är utan tvekan en av utmanarna till titeln i år, men de åkte på sin första förlust med 0-1 strax innan landslagsuppehållet i en viktig match hemma mot Manchester City. Kort därefter förlorade de borta mot Juventus med samma siffror, så de är absolut inte osårbara.

Med tanke på hur Brentford presterat mot andra topplag hittills så får Chelsea verkligen se upp. Brentford lär vara taggade till tusen för att bevisa att de kan sätta käppar i hjulet för ännu en ett topplag och har visat sig kapabla att ställa till en hel del problem.

Spelbolagen håller dock alltjämt Chelsea som tunga favoriter inför mötet, nästan för tunga med tanke på att Brentford bara förlorat en enda match hittills med uddamålet. Det är spännande odds på hemmalaget här, men vi spelar en lite säkrare variant med Brentford +1 asian för 1.84 hos Comeon, då jag tror att Brentford ändå har en rimlig chans här.

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brentford +1 asian
Odds: 1.84
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 18:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: