Speltips Manchester City Bournemouth 15 juli 2020

Speltips Brentford – Manchester City 29/12: Den ljusblå maskinen

Brentford FC ställs på tuffast möjliga prov då man tar emot de formstarka serieledarna Manchester City i Premier League. Matchen spelas onsdagen den 29 december 2021 med avspark kl 21:15.

Brentford svarade för en ganska bra insats i bortamötet mot Brighton på annandagen, men den offensiva skärpan saknades och man föll med 2-0. Det innebär att man står kvar på 20 poäng efter 17 spelade matcher och man ligger strax under mitten i tabellen.

I hemmamötet mot ett reservbetonat Chelsea i Ligacupen dessförinnan föll man också med 2-0. I Premier League vann man dock sin senaste hemmamatch mot Watford med 2-1. Totalt sett kan man inte säga något annat än att den här hösten har varit lyckad för nykomlingen Brentford vars målsättning är att säkra ett nytt kontrakt i Premier League.

Nu ställs man mot ett Manchester City som kommer till den här matchen med nio raka segrar i ligaspelet. På Boxing Day slog man Leicester med 6-3 hemma i en riktig vilda västern-tillställning. Man gick då ifrån till 4-0 under matchens första 25 minuter. I andra halvlek närmade sig bortalaget med tre raka mål men Man City bet ifrån och vann till slut med 6-3.

Manchester City toppar därmed tabellen med 47 inspelade poäng efter 19 matcher.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett nytt målkalas?

Manchester City ser ut att ha lagt i en högre växel i dessa viktiga jul- och nyårstider där det verkligen gäller att vara på tårna i Premier League. De tre senaste matcherna mot Leeds, Newcastle och Leicester har man vunnit med 7-0, 4-0 och 6-3. Man har alltså totalt gjort 17 mål på tre matcher.

På sina 19 matcher har man nu totalt gjort 50 mål och släppt in 12. Värt att notera är också att ingen spelare i Man City har gjort fler än sju mål i ligaspelet. Raheem Sterling och Bernardo Silva är det som delar den interna skytteligan. Ett faktum som kanske ytterligare stärker bilden av att detta till stor del är kollektivets, och underförstått Pep Guardiolas, verk.

Frågan är nu vad nykomlingen Brentford har att sätta emot denna ljusblå maskin. På förhand är inte mycket som talar till deras fördel och Manchester City står naturligtvis som stora favoriter hos spelbolagen. Ett rakt spel på bortalaget ger endast omkring 1.18 gånger insatsen.

För att vara en helt omeriterad nykomling är Thomas Franks Brentford ett lag som oblygt brukar bjuda upp till dans. De vill gå framåt och de har sina fasta situationer och inkast där man hela tiden vill utnyttja Pontus Janssons huvudspel.

Brentford kan på så vis hota alla lag. Man Citys offensiv har sett ruggigt vass ut på sistone och sammantaget gör detta att jag finner anledning att tro att även den här matchen kommer att bli målrik. Mitt spel blir därför att det kommer göras över 3 mål (asian handicap) till 1.80 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 3 mål (asian)
Odds: 1.80
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:15, onsdag 29 december 2021
TV:  [viasatextra]
Stream: 

Jämför odds: