Speltips Leicester Chelsea 28 juni 2020

Speltips Brighton – Leicester 6/3: Lossnar det?

Det finns stora förhoppningar om att få se en underhållande match mellan Brighton och Leicester City den 6 mars 2021 i Premier League.

Brighton - Leicester City

Premier League
till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Varje gång jag slänger ett öga på tabellen i Premier League fascineras jag över hur ett lag som Brighton kan vara så fast förankrade i bottenstriden, utan förmågan att ta sig upp till mer säker mark i tabellen.

Brighton har med det sagt bara förlorat tio av sina 26 första matcher den här säsongen och det finns det inget annat lag på nedre halvan som har gjort. Trots det ligger man på placering 16 i tabellen, endast med tre poäng och en vinst ner till Fulham på nedflyttningsplats.

Antalet förluster indikerar det som alla redan vet: Brighton är ett för bra fotbollslag för att åka ur. Men det kvittar om man inte tar tillräckligt många poäng. Det måste man bara ta och leva med.

26 gjorda mål framåt räcker inte för Brighton, som dock har fått tillbaka sina offensiva stjärnor på slutet och som bör kunna vakna till liv. Nu har Brighton fyra raka utan vinst, men jag tycker att grundspelet sitter där. Det är bara en tidsfråga innan det lossnar för Graham Potter. Tror jag. Hoppas jag.

Leicester City blir ingen lätt löt att knäcka, men om det är någon gång man ska möta laget är det nu. Tre raka poängtapp, varav uttåg i Europa League är en av matcherna, gör att laget har en sämre period nu än tidigare under säsongen. Kanske än någonsin tidigare.

Dagens bästa odds

Sin vana trogen kommer Brighton inte att kunna formera sitt starkaste lag och inför den här matchen har man åter ett par potentiella startspelare borta, även om det är en klar fördel att Adam Lallana och Danny Welbeck numera är redo att spela för fullt med laget.

José Izquierdo, Florin Andone, Solly Mrch, Adam Webster och Tariq Lamptey har under de senaste månaderna inte kunnat spela och om det är något man ska se som en fördel med det här skadehelvetet är det trots allt att Brighton har vant sig vid det. Däremot kommer inte heller Aaron Connolly att kunna spela här.

Inte heller i bortalaget är det helt perfekta förutsättningar som gäller. I veckan kom Wesley Fofana tillbaka i spel och det sägs att Ayoze Perez ska vara redo igen strax, men det finns andra tunga spelare som är borta. Jonny Evans och James Maddison står som högst osäkra kort på förhand. Dennis Praet, Wes Morgan, James Justin och Harvey Barnes står alla utanför laget.

Efter bara en vinst på sina 17 senaste hemmamatcher i Premier League vore det kanske konstigt att förvänta sig för mycket av Brighton här.

Båda lagen göra mål spelas till 1,95 gånger såsen hos bet365. Det är dags att det lossnar för Brighton och Leicester City lär trivas att ligga på rulle.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1 250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,95
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:00, lördag 6 mars 2021
TV: 
Stream: