Speltips Brighton Arsenal 20 juni 2020

Speltips Brighton – Manchester City 23/10: Jämnare än förväntat

Brighton & Hove Albion har inlett Premier League-säsongen lovande men nu väntar tufft motstånd då Manchester City gästar. Matchen spelas lördagen den 23 oktober 2021 med avspark kl 18.30.

Brighton & Hove Albion har bara förlorat en av sina tio spelade tävlingsmatcher den här säsongen. För ett par omgångar sedan hade man chans att gå upp i serieledning i Premier League, men därefter har man dippat något.

Inför den nionde omgången av Premier League är man med i toppskiktet med sina 15 poäng och det är förstås en väldigt stark säsongsinledning för en klubb som Brighton som kämpat i bottenträsket under en längre tid.

Förra helgen blev det dock ”bara” en poäng i bortamötet mot Norwich som slutade mållöst. Dessförinnan blev det 0-0 även hemma mot Arsenal och man kommer därmed till den här matchen med tre raka kryss.

Manchester City är två poäng före Brighton i tabellen och kommer från en 5-1-seger borta mot Clubb Brugge i Champions League. Förra helgen besegrade man Burnley hemma med 2-0 och dessförinnan hade man kryssat borta mot Liverpool samt vunnit borta mot Chelsea.

Hos Man City finns endast Torres och Delap på skadelistan medan Brighton lär få klara sig utan Alzate och Welbeck.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnåla Brighton

Förra säsongen slog Brighton Manchester City på hemmaplan men här är förstås de senare klara favoriter. Ett spel på bortalaget ges till ett odds omkring 1.44 gånger insatsen.

Manchester City föll i premiären mot Tottenham och man tappade poäng hemma mot Southampton. Bortsett från de plumparna har man sett imponerande starka ut.

Detsamma kan dock även sägas om Graham Potters Brighton som ser ut att ha tagit stora kliv framåt den här säsongen. Framförallt har man lärt sig att profitera bättre på den, ofta, så attraktiva fotboll som man vill spela. I de tre senaste matcherna har man visserligen inte riktigt lyckats på det planet men på det stora hela ser man ut att ha något riktigt intressant på gång.

Fortsatt saknar dock Brighton individuell spets på en nivå så att man kan mäta sig med de allra bästa i Premier League över en hel säsong. Frågan är nu om man kan göra det just den här lördagskvällen mot Man City.

Brighton har gått mållösa från de två senaste matcherna och att göra mål på Manchester City är inte det lättaste nuförtiden. Samtidigt har man hållit nollan i två raka och på de 6 senaste matcherna har man bara släppt in totalt 2 mål.

Min bedömning är ändå att Brighton kommer att kunna ge Manchester City en match här och att det kan borga för en mer målsnål tillställning.

Det har gjorts under 2.5 mål i 8 av Brightons 9 senaste matcher och jag tror att den trenden fortsätter. Därför blir mitt spel att det kommer göras under 2.5 mål till 2.05 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 2.05
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:30, lördag 23 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: