Speltips Liverpool Aston Villa 5 juli 2020

Speltips Burnley – Aston Villa 27/1: Dubbelt upp

Över två gånger pengarna är det oddset som gäller inför onsdagens möte mellan Burnley och Aston Villa i Premier League.

Efter att snart halva säsongen har spelats i Premier League kan man utan tvekan se att ett par av lagen har överpresterat, eller åtminstone har presterat långt över den förväntan som fanns på lagen i fråga inför säsongen.

Aston Villa är möjligen det allra mest tydliga exemplet med hela 29 poäng på 17 omgångar och en åttondeplats i tabellen, då med ett par matcher mindre spelade än ett par av lagen som ligger runt omkring i tabellen.

För egen del imponeras jag mest av det faktum att Aston Villa har gjort 31 mål på dessa 17 omgångar och att man med det har en stark målskillnad.

Efter två raka förluster sprattlade Aston Villa till med en tung vinst senast, hemma mot Aston Villa. Efter att ha haft corona i laget är man nu tillbaka i fullt slag igen och jag räknar med att man har en bra chans här.

Det må vara lite fel läge att möta Burnley, med tanke på att man bortaslog Fulham i FA-cupen sist, och innan dess slog Liverpool i ligan. Men det här känns inte som ett lag som har tre raka bra resultat i sig.

Fördel Aston Villa

Charlie Taylor är den enda spelaren i hemmalaget som ser ut att kunna missa matchen, men även i det fallet rör det sig om ett skadefall som kan resultera i att han spelar trots allt. Det handlar bara om att se huruvida han kan bli spelklar till matchen.

Inte heller i bortalaget Aston Villa finns det särskilt mycket frånvaro att rapportera om och den startelva som kommer att sättas ut på planen kommer att vara lagets i princip starkaste. Kortney Hause saknas i för sig, och han är som bekant en av lagets bästa spelare, men ärligt talat finns det okej täckning.

Det blir ännu mer positivt för Aston Villa med tanke på att man nu får tillbaka John McGinn, som i den förra omgången var avstängd.

Aston Villa vinner spelas till 2,01 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Aston Villa vinner
Odds: 2,01
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 19:00, onsdag 27 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: