28 januari 2020 Leeds Millwall Speltips

Speltips Burnley – Leeds 29/8: Första trepoängaren

Båda lagen jagar säsongens första trepoängare då Burnley tar emot Leeds på söndagseftermiddagen.

Inget av lagen har ännu hittat in i vinnarspåret då de haft tuffa starter på säsongen. Burnley inledde ligaspelet mot Brighton hemma på Turf Moor i en match där de tog ledningen redan efter ett par minuter men senare fick se sig omkörda av två snabba mål från gästerna med knappa kvarten kvar.

Efterföljande match mot Liverpool var det nog ingen som hade förväntat sig något från, trots att de förra säsongen fick med sig tre poäng hem från Anfield. Den här gången gick det inte lika bra dock och 2-0 till the Reds kunde mycket väl ha varit större siffror. Efter Diogo Jotas tidiga mål kändes det inte som att Burnley skulle kunna komma tillbaka i matchen.

Leeds har som sagt även de haft en tuff start på säsongen då de mött starkt motstånd i de två öppningsomgångarna. I inledningen mot Manchester United bjöd de upp till dans men blev straffade hårt på Old Trafford som de fick lämna med 1-5 i baken efter en överkörning i andra halvlek.

I omgången därefter såg det dock bättre ut mot Everton och laget kunde komma tillbaka från underläge två gånger om hemma på Elland Road och säkra en poäng hemma mot Rafael Benitez Everton. Burnley blir ett klart snäpp ner i kvalitet jämfört med tidigare motstånd och det är kanske här som Leeds ska börja plocka poäng.

FÅ 100 KRONOR TILLBAKA OM DU FÖRLORAR PÅ DITT FÖRSTA SPEL! 888sport har börjat storsatsa på Sverige och som ny kund för du möjlighet att spela riskfritt på ditt första spel. Satsa 100 kronor och få tillbaka insatsen om du förlorar. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100 kronor freebet hos 888sport!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leeds har mer kvalitet i laget

Båda lagen kommer i alla fall från upplyftande segrar i det engelska cupspelet. Burnley besegrade Newcastle på straffar efter en mållös match och Leeds tog sig bekvämt förbi Crewe från League One med slutsiffrorna 3-0.

Målgörandet har det verkligen inte varit fel på hittills från Leeds sida då de hittills hittat nätet i varje match. Det är snarare luckorna de lämnar defensivt när de spelar så pass öppen fotboll som kan bli ett problem när de möter lag som kan utnyttja det.

Mot Burnley ska Leeds vara det starkaste laget och även om Sean Dyches mannar många gånger har blivit underskattade och borträknade tidigare så känns det ändå som om det finns en risk för nedflyttning i år. Även om de säkert kommer att kunna kriga till sig flera poäng hemma på Turf Moor så kommer det krävas en imponerande insats om Dyche ska leda dem till rätt sida strecket ännu ett år.

Marcelo Bielsas Leeds är i en helt annan sits och hade ett väldigt imponerande år som nykomling i fjol. De har inför i år förstärks vänsterkanten med att värva Junior Firpo som ersätter utgående Ezgjan Alioski och Jack Harrison längre upp i banan. De kanske inte kan återupprepa förra säsongens bedrift men lär nog inte vara långt ifrån mitten av tabellen oavsett vilken sida av den de hamnar på.

Den första trepoängaren tror jag kommer här mot ett Burnley som sett oinspirerat ut under säsongsöppningen. Dessutom riskerar hemmalaget att behöva klara sig utan Ashley Westwood på mittfältet vilket hade varit ett stort avbräck. Vi kör alltså på det raka spelet på Leeds här för 2.30 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Leeds vinner
Odds: 2.30
Bolag: 888sport
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: