Speltips Aston Villa Manchester United 9 juli 2020

Speltips Burnley – Manchester United 12/1: Klar favorit

Manchester United känns som en favorit som bör hålla för trycket borta mot Burnley i tisdagens Premier League. Vi rekar den 12 januari 2021.

Det har varit intensiva tider i den engelska fotbollen och det finns inte någon ljusning i sikte, för den som då hatar när det spelas många matcher vill säga. Det intensiva spelschemat ser ut att fortsätta på precis samma sätt för lagen som tar sig vidare i diverse cupspel.

Manchester United är vidare till Europa League-slutspelet, och ska parallellt med det spela Premier League och FA-cupen dessutom. Med andra ord finns det att göra för Ole Gunnar Solskjaer.

Han må vara ifrågasatt på posten som tränare för Manchester United, men fortfarande måste man erkänna att laget har bra häng i toppen. En vinst borta mot Burnley skulle ytterligare cementera Manchester United som en reell del av titelstriden.

Burnley är inte heller ett lag som skrämmer särskilt mycket på förhand. Man må ha vunnit senast det begav sig mot Manchester United, då med 0-2 på bortaplan, men annars är det ganska markant fördel Manchester United i inbördes möten.

Efter en svag inledning på säsongen har man i för sig rest sig ganska ordentligt, men Burnley är fortfarande en del av bottenstriden av en anledning.

Fördel Manchester United

Jimmy Dunne, Jay Rodriguez, Charlie Taylor och Dwight McNeil står alla som osäkra kort inför matchen mot Manchester United. Det känns som att det här laget behöver sina bästa spelare för att kunna ställa till det.

Det som möjligen kan vara mer glädjande, och hoppfullt, för hemmalaget Burnley är att man i Manchester United nu får klara sig utan ett antal spelare. Marcos Rojo och Phil Jones, som inte hade varit aktuella ändå, kommer inte till spel av skadeskäl. Facundo Pellestri är dessutom utanför spel efter att ha dragit på sig corona.

Man får tillbaka Edinson Cavani efter avstängningen på tre matcher, men det råder osäkerhet kring Victor Nilsson Lindelöf (ryggskadan som fortfarande inte har gett med sig helt), Paul Pogba, Eric Bailly (som vanligt) och Luke Shaw. Också det inte helt ovanligt.

Manchester United -1 (asian handicap) spelas till 1,76 gånger såsen hos Unibet. Det känns som att det som varit ett urstarkt bortalag hela säsongen fortsätter på den inslagna vägen mot ett Burnley som man faktiskt ska slå.

Speltips:

Speltips: Manchester United -1 (asian handicap)
Odds: 1,76
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:15, tisdag 12 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: