28 april 2019 Manchester United Chelsea Speltips

Speltips Chelsea – Everton 8/3: Ruggig match

Chelsea och Everton gör upp om tre extremt viktiga poäng i striden om Champions League-platserna i Premier League den 8 mars 2021.

Premier League fortsätter med sina utsträckta omgångar och det gör att det på måndagskvällen ska spelas ytterligare två matcher, och två matcher som har stor potential att bli underhållande. Faktum är att vi går inför en helt galen fotbollsvecka.

Eller vad sägs om Champions League-åttondelsfinaler både på tisdagen och onsdagen, med matcher som verkligen lever, och sedan det stora Europa League-mötet mellan Manchester United och AC Milan på torsdag? Det vore dumt att klaga när man trots allt har det ganska bra.

Men måndagens största match spelas tidigt i Premier League när Everton ska försöka bryta en lång förbannelse på Stamford Bridge, och på så sätt passera Chelsea i striden om Champions League-placeringarna i tabellen.

Everton kommer från en urstark period med tre raka hållna nollor, tre raka vinster och numera en femteplats i tabellen, endast en poäng bakom Chelsea.

Chelsea har också hittat rätt under Thomas Tuchel, som tydligt premierat kontroll av matcherna och en starkare defensiv, vilket visar sig på att man inte släppt in mål i mer än en av sina sju senaste matcher. Svindlande starkt.

Odds i Premier League

På ena sidan har vi ett Chelsea som efter ett par veckor med skadeproblem på nyckelspelare nu snart ser ut att kunna formera sitt starkaste lag igen. Tammy Abraham och Thiago Silva har inte kunnat spela sista veckorna, men ska vara tillbaka i träning och närmar sig med andra ord spel. Det känns dock inte som att man skyndar in spelarna i matchtruppen.

I bortalaget saknas mittbacken Terry Mina, men att Fabian Delph och Jean-Phillippe Gbamin inte kan spela känns inte som särskilt stora tapp.

James Rodriguez, Robin Olsen, Seamus Coleman och Tom Davies testas alla sent. Det enda riktigt tunga tappat där är såklart colombianen. Men vad som är mer positivt är att Allan är tillbaka i laget och förmodligen startelvan här.

I 27 (!) raka hemmamatcher mot Everton har Chelsea undvikit att förlora. Det är ett vansinnigt starkt facit att ha med sig inför den här matchen.

Under 2,5 mål spelas till 1,85 gånger såsen hos Betfair – där du med länken nedan får 100 kronor riskfritt att spela som ny kund.

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kronor riskfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,85
Bolag: Betfair
Spelstopp: 19:00, måndag 8 mars 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: