Speltips Watford Manchester City 21/7 2020

Speltips Chelsea – Manchester City 25/9: Drömodds

Det är lördag och på Stamford Bridge är det dags att göra upp vem som investerat sina oljepengar bäst när Manchester City gästar.

Tungviktsmöte väntar och det är ett Chelsea i storform som kommer till den här matchen med en fin vind i seglen. Thomas Tuchel har som bekant inte mycket att klaga på förutom det brittiska köket men även det vore konstigt då han är från Tyskland.

Chelsea har satt likt Per Bolund men detta är på riktigt då man efter fem matcher har 13 poäng och 12-1 i målskillnad, en stekhet Romelu Lukaku och en seger i ett Londonderby senast mot Tottenham med 3-0. Det som verkligen sticker ut med Chelsea den här säsongen är försvarsspelet där man inte släpper till mycket men samtidigt sylvassa framåt och det är nog få lag som kommer rå på Chelsea under den här säsongen. Man har nästintill en skadefri trupp, och avsaknaden av Mendy ska man lösa med en annan dyrgrip i målet, Kepa.

Manchester City ligger tre poäng efter Chelsea och klart det här är en viktig match då man tappade poäng senast mot Southampton hemma vilket var en rejäl missräkning och med endast ett skott på mål var det ingen insats Guardiola vill se igen. Man har haft skador, sjukdomar och inför den här matchen så saknar man Laporte och John Stones som det ser ut just nu.

Manchester City har haft svårt mot Chelsea på senare tid då Chelsea har tre raka segrar under 2020 och med lite skador och rotation i tombolan inför matchen så känner jag att det är fördel Chelsea här.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Dagens bästa speltips

Det lär bli en match där båda lagen känner på varandra från start, två otroligt skickliga lag i både presspelet och med kvalitén i lagen så hoppas man att det ska bli underhållande och det kan det bli såklart då alla förutsättningar finns där men med Chelseas defensiva spel den här säsongen kommer det krävas en hel del för att lirka upp det försvaret.

Ser vi på spelmarknaden så är Chelsea små favoriter och det ska man vara med hemmaplan och den formen man befinner sig i och det tror jag man tar med sig till den här matchen från start.

Jag väljer därför att lägga mina ägg i korgen hos Chelsea och det gör jag hos Expekt där vi får 2.70 för en Chelsea-seger!

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner
Odds: 2.70
Bolag: Expekt
Spelstopp: 13:30, lördag 25 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: