Speltips Chelsea Manchester City 25 juni 2020

Speltips Chelsea – Wolverhampton 27/1: Thomas Tuchel i fokus

Rasim Reiz fokuserar på mötet mellan Chelsea och Wolverhampton onsdagen den 27 januari 2021 i Premier League.

Onsdags höjdpunkt i Premier League hittar vi på Stamford Bridge där Chelsea-Wolves drabbar samman.

Fokuset kommer ligga ikväll på Chelsea där Frank Lampard tidigare i veckan har fått sparken och Tuchel är klar som ny huvudtränare för hemmalaget. Det långsiktiga projektet fick ett abrupt slut på Stamford Bridge, och jag säger som Guardiola ” Man kan prata om långsiktiga planer, projekt, men om du inte vinner matcher så kommer du bli ersatt” Exakt det som hände efter att ha spenderat några miljarder på nyförvärv som ser vilsna ut så var det här nog rätt utväg. Thomas Tuchel känns på förhand väldigt bra, erfarenheten att hantera världsstjärnor och supertalanger i PSG kommer vara viktig när han kliver in i Chelsea.

Jag tror vi får se ett revanschsuget Chelsea ikväll med ny energi vilket man brukar när en ny tränare kommer in för att verkligen visa att man ska tillhöra startelvan framöver. Chelsea kommer till kvällens match med bästa möjliga lag, och det ska onekligen bli intressant hur han formerar laget.

Rasim Reiz rekar med odds

Gästerna Wolves har 2 poäng på senaste 5 matcherna och man har nu börjat halka ner i tabellen vilket är en rejäl missräkning den här säsongen. Saknaden av Luiz Jimenez har varit påtaglig och två raka förluster i ligan på hemmaplan ger säkert ett stukat självförtroende när man ska besöka Stamford Bridge. Man lyckades vinna mot Chelsea i senaste mötet i december när man avgjorde sent genom Neto till 2-1. Wolves måste verkligen börja vinna matcher nu om man ska ha något att säga till om när det kommer till Europaplatserna för det är hela 10 poäng upp dit nu om inte Santo ska bli ifrågasatt framöver.

Jag tror vi får se en intensiv match av två lag som man inte riktigt vet vart man har idag. Båda måste gå för seger för sina fans samt att hitta en form som pekar uppåt. Jag håller Chelsea som favoriter här då Wolves verkligen inte går att känna igen och saknaden av Jimenez är så pass stor att man har svårt att göra mål och bakåt läcker det som såll. En offensiv match med två lag som måste gå framåt kan bli sevärd.

Tittar vi på spelmarknaden så ser vi att Chelsea är storfavoriter och det ska man vara men jag tycker oddset är väl lågt sett till vilka man möter.
Jag har valt att rikta in mig på målmarknaden ikväll och kommer därför lägga ett spel på över 2,5 mål till 2,05 gånger såsen hos Betfair.

Trevlig kväll!

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kronor riskfritt!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,05
Bolag: Betfair
Spelstopp: 19:00, onsdag 27 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: