1 december 2019 Norwich Arsenal Speltips

Speltips Crystal Palace – Arsenal 19/5: Att vakna för sent

Med tre raka vinster ser det ut som att Arsenal har vaknat alldeles för sent den här säsongen. Nu möter man Crystal Palace på bortaplan i Premier League.

Efter tre raka kryss mellan lagen ska Crystal Palace och Arsenal nu spela mot varandra en sista gång den här säsongen i Premier League. Det första mötet slutade 0-0 i mitten av januari, då med Arsenal som hemmalag.

Men nu är det lite andra förutsättningar som gäller, eftersom lagen i princip inte har någonting att spela för och därmed bör kunna spela lite mer avslappnat.

Arsenal har tre raka hållna nollor på bortaplan i Premier League, men Crystal Palace har visat en ganska fin offensiv trend och har, trots allt, sina bästa offensiva spelare med här. Det finns en del skador i hemmalaget Crystal Palace, men det rör sig om defensiva spelare främst. Vi går igenom vilka lite senare i tipset.

Arsenal då? Jo, med tre raka bortavinster i Premier League har man även visat att man är ett lag som kan vinna på bortaplan.

Men nog verkar det som att det är i tider när man inte har någonting att förlora som man blir starkare? Det säger trots allt ganska mycket om ett lag det också.

Odds på målspelet

Crystal Palace har haft många spelare borta hela säsongen, men frågan är om inte problemet är ännu större och mer påtagligt inför säsongens näst sista match? Den i Londonderbyt mot Arsenal vill säga.

Då saknas kanske även Nathaniel Clyne, Patrick van Aanholt och Luka Milivojevic, spelare som trots allt har varit viktiga tidigare under säsongen. James McArthur, Nathan Ferguson, Connor Wickham och Mamadou Sakho är ändå sådana man har vant sig vid att inte kan spela varje match.

I bortalaget ser det ut som att mittbacken David Luiz redan har spelat sin sista match för klubben. Nu är också Granit Xhaka och Hector Bellerin oklara till spel, men det spelar ingen större roll skulle jag vilja hävda.

Över 2,5 mål spelas till 1,75 gånger såsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,75
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:00, onsdag 19 maj 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: