15 april 2017 EttKryssTvå

Speltips Crystal Palace – Everton 12/12: Oviss match

Crystal Palace tar emot Everton på söndagskvällen i en på förhand rätt oviss match på tabellens nedre halva.

Hemmalaget är inne i en sämre svit där de inte har vunnit på fyra matcher och har förlorat de senaste tre. De ställs nu mot Everton som har haft en väldigt dålig period bakom sig men som förra helgen visade att de kanske har börjat hitta formen något.

Crystal Palace har fått mycket beröm under säsongen, särskilt under deras svit innan det senaste landslagsuppehållet där de var obesegrade i sju matcher och lyckades besegra bland annat Manchester City och Wolverhampton i två raka matcher.

Anmärkningsvärt nog har de dock inte mer än tre vinster på hela säsongen trots detta – där den tredje kom mot Tottenham tidigare. Samtliga vinster har alltså varit mot lag som slåss om Europaplatserna i toppen, men mot sämre motstånd har de inte lyckats leverera, vilket gör att de återfinns på 14:e plats.

De har fortfarande god marginal ned till bottenstriden, men deras dåliga svit som de är inne i behöver vända snart ifall det ska fortsätta vara fallet. Patrick Vieira får i alla fall tillbaka Joel Ward från avstängning samtidigt som James McArthur och Joachim Andersen är nära att återvända från skador inför mötet med Everton.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Everton har en hemsk svit i ryggen

Gästerna kommer även de från en oerhört tung period där de inte lyckats vinna på åtta raka ligamatcher, varav sex av dessa var förluster. Rafael Benitez har fått en hel del rättmätig kritik under säsongen då Everton inte har levt upp till förväntningarna såhär långt.

Han har förvisso behövt tampas med skador på nyckelspelare såsom Dominic Calvert-Lewin, Tom Davies och Yerry Mina, men lagets dåliga form kan inte helt och hållet skyllas på det. På grund av disciplinära skäl ser även Lucas Digne ut att missa helgens match, precis som han gjorde mot Arsenal senast.

Förra helgens vinst mot Arsenal var hursomhelst oerhört viktig för klubben som desperat behöver några trepoängare för att komma tillbaka på banan. De vände och vann genom två sena mål varav det avgörande kom på tilläggstid. Det är inte ofta vi har fått se det från Everton under hösten och det var verkligen starkt att hämta sig efter två bortdömda mål.

Matchen mot känns som sagt på förhand rätt oviss och den kan säkert gå åt båda hållen, men jag förväntar mig en rätt tillknäppt tillställning med två lag som inte vill förlora. Därmed spelar vi på underspelet för 1.64 hos Expekt här.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.64
Bolag: Expekt
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: