12 februari 2020 Millwall Fulham Speltips

Speltips Crystal Palace – Fulham 28/2: Bortavinst i derbyt

Ska Crystal Palace lyckas bromsa Fulhams pågående kamp att ta sig ur nedflyttningsposition?

Efter två raka förluster i ligan, där man inte lyckades göra mål, vann Crystal Palace senast mot Brighton borta med 1-2. Men det är få, om ens någon, som såg matchen som skulle säga att resultatet var rättvist. Laget rörde bollen i motståndarens straffområde vid två tillfällen under hela matchen, och det var vid de två målen. Det avgörande målet gjordes av Christian Benteke i 95:e minuten.

Det är alltså ett relativt lyckosamt Palace som tar emot Fulham på söndagen. Man har några spelare skadade, bland annat Mamadou Sakho och Jeffrey Schlupp. Men det är bortfallet av Wilfried Zaha som påverkar laget mest. Hans offensiva kvaliteter kan inte underskattas, speciellt inte i ett lag som har problem i just den delen av spelet.

Palace befinner sig i något av ett ingenmansland när det kommer till ligaplacering. På en 13:e plats har man 10 poäng ned till nedflyttning och 12 poäng upp till Europa-platserna. Varken det ena eller det andra är särskilt sannolikt, men om det är någonstans bör hålla koll så är det nedåt. Och det är just Fulham som stormar på underifrån.

Fulham vill väldigt gärna stanna kvar i Premier League, och de gör vad de kan för att lyckas

I den senaste ligamatchen tryckte man ner Sheffield United ännu djupare, och deras bottenplacering blev än mer cementerad. Själva tog man sig uppåt, och är numera bara tre poäng från Newcastle och säker mark. Och det är med god form man tar sig an Crystal Palace. Obesegrade i fyra raka matcher, där man också vunnit två av dem, vittnar om ett starkt momentum.

Det är inte mycket skador att tala om i laget. Aleksandar Mitrovic är åter spelbar efter att ha varit sjuk i COVID-19. André-Frank Zambo Anguissa kom också tillbaka till spel inför vinsten mot Sheffield United, och lär får starta igen efter en imponerande insats. Annars är mångas ögon på nyförvärvet Maja längst fram, som förmodligen behåller sin plats till Mitrovics förtret. Utöver Maja och Anguissa är det kantspelarna Ivan Cavaleiro och Ademola Lookman som försvararna i Crystal Palace behöver hålla koll på.

Vi tror på form i denna match, och Fulham har verkligen visat en stark nuvarande sådan. Och det är inte bara generellt en bra form, utan den är specifikt ännu bättre vad gäller resultat på bortaplan där de är obesegrade i de senaste sex matcherna. Vi tror Fulham fortsätter sin resa mot säkrare marker, och spelar en rak 2:a till oddset 2.33 hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Fulham vinner
Odds: 2.33
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: