Speltips Leicester Sheffield United 16/7 2020

Speltips Crystal Palace – Leicester 3/10: Ångestladdat

Det förväntas bli en jämn match då Crystal Palace och Leicester drabbar samman på Selhurst Park på söndagseftermiddagen.

Det är två lag som inte riktigt hittat rätt ännu och som båda befinner sig på den nedre halvan av Premier League-tabellen efter sex spelade omgångar. Hemmalaget Crystal Palace har ännu inte kommit igång riktigt under den nya tränare Patrick Vieira.

Deras enda vinst hittills på säsongen har kommit Tottenham som var reducerade till tio man tidigt i andra halvlek, vilket Palace inte var sena med att utnyttja. Som Tottenham senare visat så är det mycket i klubben som inte står rätt till, så även om de dittills var obesegrade så får man ändå utläsa Crystal Palace 3-0 vinst i matchhistoriken med en liten asterisk.

Mot de andra topplagen har de nämligen inte gått lika bra, de har fått 0-3 i baken mot både Chelsea och Liverpool och står fortfarande på sex poäng efter sex spelade omgångar.

Med det sagt så har de inte heller förlorat när de mött likvärdigt motstånd, de fick med sig ett kryss borta mot West Ham, vilket var starkt och har även hunnit med att kryssa mot både Brentford och ett Brighton som är i väldigt fin form. Mötet mot Leicester kommer därmed att bli en intressant värdemätare för Vieiras manskap.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leicester har inte alls levererat

Bortalaget har haft en väldigt tung start på säsongen. De har varit med och utmanat i toppen av Premier League under de senaste säsongerna, men hittills har det inte alls gått som beräknat under hösten.

Många förväntade sig att Leicester återigen skulle vara med och slåss mot topplagen, men än så länge har de bara sju poäng efter sex spelade omgångar och fler förluster än vinster. Deras enda två vinster har också varit mot ett svagt Norwich samt en knapp hemmaseger mot Wolverhampton i öppningsomgången.

I deras tre senaste ligamatcher de hunnit med att förlora mot Manchester City, Brighton och nu senast bara fått med sig ett kryss i hemmamatchen mot Burnley. Den sistnämnda är en match som de verkligen borde vinna och veckans möte mot Legia Warszawa i Europa League som de förlorade med 0-1 vittnar om att något inte står rätt till i Leicester.

De är nu pressade att få med sig tre poäng hem från Selhurst Stadium, men så som spelet sett ut hittills så är det långt ifrån någon självklarhet. De har haft svårt att täppa till bakåt och har släppt in mål i deras fem senaste ligamatcher, därmed känns spelet på att båda lagen lägger mål rätt inför det här mötet för 1.76 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.76
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: