16 december 2019 Crystal Palace Brighton Speltips

Speltips Crystal Palace – Sheffield United 2/1: Trepoängare

Crystal Palace har längtat efter tre poäng och bör ha goda chanser att ta det hemma mot Sheffield United i Premier League.

Årets första lördag är här och precis som brukligt den här säsongen spelas inte mindre än fyra matcher från Premier League på den dagen, med separata avsparkstider rakt igenom för att främja tv-tittandet.

Det som tidigare har varit ett försök att locka folk till arenorna handlar nu helt om att låta folk ha möjligheten att se fler matcher. För vår personliga del passar det utmärkt.

Ett av mötena på lördagen spelas mellan Crystal Palace och Sheffield United, två lag som har haft en tung period på slutet och som gärna plockar tre poäng.

Sheffield United har trots allt noll vinster och endast två poäng på hela säsongsinledningen. Med ett sådant facit blir man inte bara given jumbo, utan också given underdog i nästan samtliga matcher som man spelar.

Crystal Palace öppnade säsongen starkt, men har mattats av ordentligt på slutet med fem raka matcher utan vinst. Det känns därför som att krysset hade varit logiskt här, men är det inte hög tid för Crystal Palace att faktiskt vinna igen?

Crystal Palace vinner

Crystal Palace har sin vana trogen den här senare delen av säsongen en hel drös med spelare frånvarande av skadeskäl. Det är dessutom spelare som man hade behövt i det här täta spelschemat. Däremot ska man ha med sig att James Tomkins var tillbaka och kunde göra sin första start för säsongen senast mot Leicester City.

Efter det krysset får man förmoda att Roy Hodgson kommer att gå stenhårt för att försöka vinna hemma mot jumbon Sheffield United.

Men man får klara sig utan Mamadou Sakho, Gary Cahill, Connor Wickham, Martin Kelly, Wayne Hennessey och Nathan Ferguson.

I bortalaget är John Lundstram inte med eftersom han är avstängd, samtidigt som Sander Berge och Jack O’Connell står utanför laget med skador. Om laget har tur kan åtminstone Oliver McBurnie spela, men även det är oklart.

Crystal Palace vinner spelas till 2,12 gånger smeten hos Unibet. Det är helt klart ett bättre fotbollslag och det bör spela roll.

Speltips:

Speltips: Crystal Palace vinner
Odds: 2,12
Bolag: Unibet
Spelstopp: 16:00, lördag 1 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: