Speltips Tottenham Everton 6 juli 2020

Speltips Crystal Palace – Tottenham 11/9: Londonderby!

Tottenham har fått en lysande start på Premier League-säsongen och nu väntar ett Londonderby mot Crystal Palace. Matchen spelas lördagen den 11 september med avspark kl 13.30 på Selhurst Park.

Äntligen är Premier League tillbaka med en fullspäckad lördagsomgång – och den inleds med ett Londonderby på tidig avsparkstid.

Tottenham toppar Premier League då man tagit full pott efter tre spelade omgångar. För Crystal Palace del har säsongsinledningen varit motigare och man står utan seger så här långt.

Patrick Vieiras manskap inledde säsongen med ett Londonderby mot Chelsea där man inte hade så mycket att hämta. Man föll med 3-0 där och i följande omgång spelade man 0-0 hemma mot Brentford.

Senaste omgången, för två veckor sedan, var även det ett Londonderby då man ställdes mot West Ham. Efter tre raka matcher (Ligacupen mot Watford inkluderad) utan att ha gjort mål spräckte man äntligen den nollan då man fick med sig 2-2 från det här mötet.

Nu väntar alltså Nuno Santos Tottenham som har fått en riktigt bra skjuts in i säsongen. Framförallt har man sett oerhört solida ut bakåt och har fortfarande inte släppt in något mål då man vunnit samtliga tre matcher med 1-0.

Spurs inledde säsongen med en väldigt disciplinerad insats hemma mot mästarna Manchester City. Därefter har man också besegrat Wolverhampton borta och senast Watford på hemmaplan.

På bortalagets skadelista finns Ndombele, Sessegnon och Rodon. Därtill är det osäkert kring Sanchez, Lo Celso och Romero som samtliga stack iväg (utan klubbens medgivande) till Sydamerika för VM-kval och därför måste sitta i karantän. Hos Crystal Palace lär Ferguson, Eze och Olise saknas.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Två baktunga lag

Är Tottenham ett lag som på allvar kan utmana om en ligatitel den här säsongen eller har man bara haft marginalerna med sig så här långt?

Ser vi till truppen på pappret ska det inte vara möjligt och ser vi till matcherna man har spelat och vunnit så har man inte direkt gjort tack vara någon bländande fotboll. Samtidigt har man visat styrka på andra sätt, framförallt i sitt försvarsorganisation och med 9 poäng efter 3 matcher kan fortsätta rida på en positiv våg.

I den här matchen är man favoriter hos spelbolagen till ett odds omkring 1.85 gånger insatsen. Senaste mötet på Selhurst Park mellan de här båda lagen slutade 1-1 och senaste mötet, i våras, vann Spurs med klara 4-1 hemma.

Patrick Vieira har, till skillnad från Nuno Espirito Santo, inte fått någon drömstart på sitt första tränaruppdrag i Premier League. Nu är man i behov av en seger men då krävs att man måste lyckas luckra upp seriens tätaste försvar så här långt.

Crystal Palace har gått mållösa ifrån 3 av sina 4 inledande tävlingsmatcher och har överlag sett för baktunga ut. Baktung kan man även säga att Spurs karaktär varit, men man har varit effektiva framåt även om man bara gjort 3 mål totalt.

Om Tottenham ska fortsätta vinna mot den här typen av motstånd behöver man bli mer framåtlutade och jag tar inte för givet att man vinner det här Londonderbyt.

Däremot finns det mycket som talar för att det kommer bli tätt och målsnålt. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.86 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål totalt
Odds: 1.86
Bolag: Bethard
Spelstopp: 13:30, lördag 11 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: