16 december 2019 Crystal Palace Brighton Speltips

Speltips Crystal Palace – West Ham 26/1: Svårbedömt

Två av hela Premier Leagues mest svårbedömda lag gör nu upp tisdagen den 26 januari 2021. Blir det vinst för Crystal Palace eller West Ham?

Det här är ett möte som lätt kastas undan som mindre intressant, men i mina ögon är det här precis den typen av match som gör Premier League till den mest intressanta ligan sett över samtliga matcher.

Mittenmötena i den engelska högstaligan är någonting alldeles extra och konstigt vore väl kanske annars med tanke på att det finns så mycket pengar i den här ligan, något som också gör att det finns en hög nivå på spelarna.

Men frågan är om West Ham United ens kan benämnas som mittenlag längre? Man har nu med sig en riktig bra första halva säsongen och sedan Premier League såg dagens ljus i början på 1990-talet har man faktiskt inte öppnat bättre rent poängmässigt. Det gör att man nu sitter i ett bra läge inför fortsättningen.

David Moyes lag har också riktigt stark form inför den här matchen och har vänt en trend som kändes lite nedåtgående. Det är främst den starka defensiven som har varit tydlig för bortalaget.

Crystal Palace däremot ser svaga ut framåt och har tre raka mållösa matcher, någonting som oroar.

Målspelet lockar direkt

Det som kan vara lite oroväckande för Crystal Palace är att hemmalaget har saknat flertalet spelare under en lång tid och att det nu kommit in ytterligare frånvaro på listan inför den här matchen. Roy Hodgson har haft svårt att laborera med sitt material under en längre tid.

Det är också förklaringen till att Crystal Palace till synes är så ojämna och blandar ganska starka prestationer med direkt svaga insatser. Mamadou Sakho och Jeffrey Schlupp har nu adderats till skadelistan, där en del menar på att Cheikhou Kouate och Wilfried Zaha också kan vara om de inte blir redo till spel kort inpå matchstart.

Sedan tidigare har Crystal Palace spelare som Martin Kelly, Wayne Hennessey, Connor Wickham och Nathan Ferguson på skadelistan.

I bortalaget har man tillbaka anfallaren Michail Antonio i slag igen, en viktig spelare längst fram. I övrigt har man bara Arthur Masuaku borta, medan Darren Randolph är uppsatt som ett osäkert kort.

Efter en sämre trend ser West Ham United nu otroligt starka ut igen och det är helt fel läge att möta det här laget. Crystal Palace har dessutom tre raka matcher utan mål framåt.

Under 2,5 mål spelas till 1,71 gånger smeten hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,71
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00, tisdag 26 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: