1 mars 2020 Everton Manchester United Speltips

Speltips Everton – Aston Villa 1/5: Viktiga poäng

Drömmen om Europa lever för Everton, men då behöver man ta tre poäng hemma mot Aston Villa i Premier League den 1 maj 2021.

Everton - Aston Villa

Premier League
Hämta 100 kronor gratisspel!
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.

Det är mycket kvar att spela om i toppstriden och Premier League är nästan mer spännande än någonsin när det kommer till Europaplatserna. Speciellt en sån här säsong när lag som West Ham United och Everton har extremt goda chanser att nå Europa.

Med en match mindre spelad än övriga lag i toppen ligger Everton tre poäng bakom West Ham på Europa League-platsen och vinner man mot Aston Villa går Everton alltså förbi såväl Tottenham Hotspur som Liverpool i tabelltoppen. Det är bara att lyfta på hatten för att man har positionerat sig så väl i år.

Men på senare tid har formen varit sämre för Everton, som bara har en vinst på sina sex senaste matcher. Å andra sidan kom den senast och trenden är tydligt uppåtgående för Everton, som har en starkare situation i truppen igen.

Därför ser jag Everton som favoriter inför mötet med Aston Villa lördagen den 1 maj – inte minst mot bakgrund av att Aston Villa inte har någonting att spela för.

Det såg länge ut som att det skulle bli Aston Villa som skulle vara den stora succén den här säsongen, men den saken har försvunnit ut och det är inte alls ett faktum längre. Chansen är med andra ord död när det kommer till Europaplatserna.

Odds på Premier League

Abdoulaye Doucouré och Jean-Philippe Gbamin kommer inte att kunna spela lördagens möte mellan Everton och Aston Villa. Det är två spelare som har varit skadade under lång tid och som fortfarande står utanför truppen för Carlo Ancelottis lag.

Michael Keane, den viktige mittbacken, står också som osäker och det ser ut som att man går på alternativet att spela med en ersättare där.

I bortalaget Aston Villa finns det också tapp som kostar slagkraft och främst handlar det om Jack Grealish, som inte kan spela nu heller. Det är en spelare som kvalitetsmässigt visat att han håller i en bättre klubb – och som är extremt viktig för Aston Villa.

Trezeguet och Morgan Sanson är andra spelare som behöver s tå över den här matchen för Aston Villa.

Chansen på Europaplats finns fortfarande för Everton, inte minst då man alltså har en match mindre spelad här. Det talar för att man går på lnock här.

Under 2,5 mål lockar till 1,95 gånger såsen hos LeoVegas. Vår ursprungstanke är också att det är Everton som ligger närmast vinsten på förhand.

  Rygga spelet hos leovegas – Hämta 100 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,95
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 21:00, lördag 1 maj 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: