Speltips Everton Arsenal 19 december 2020

Speltips Everton – Fulham 14/2: Match på söndagskvällen

Everton med vind i ryggen tar emot ett offensivt svagt Fulham.

Everton tar emot Fulham efter en otroligt sevärd och spännande match i FA-Cupens femte omgång i mitten av veckan. Matchen mot Tottenham svängde fram och tillbaka i 90 minuter, och det var inte förrän i slutet av förlängningen som Everton gjorde matchens sista och det nionde mål. Matchen slutade 5-4 till Everton, där Gylfi Sigurdsson och Dominic Calvert-Lewin blev matchhjältar med flera mål och assister mellan dem.

Den sistnämnda fick dock lämna planen tidigt, och förväntas missa matchen mot Fulham. Detta är ett bakslag, för Calvert-Lewin har verkligen varit lagets stora stjärna denna säsongen. Detta öppnar upp möjligheten för nyförvärvet Joshua King att debutera, antingen som anfallare eller som mittfältare om Richarlison tar klivet upp på Calvert-Lewins plats. Lucas Digne är tveksam till spel, och det är även James Rodriguez. Jordan Pickford i målet är fortsatt borta, och Robin Olsen får chansen mellan stolparna igen.

Everton har en formidabel säsong, och befinner sig för närvarande på plats sju i tabellen, men med två mindre matcher spelade än de flesta lagen ovanför dem. Sex inspelade poäng där, och de glider förbi Liverpool till en delad tredjeplats. Tränaren Ancelotti har verkligen fått ut det mesta av laget i år, och det finns inte mycket som talar emot att det fortsätter på denna vägen i vår.

Fulham behöver varenda poäng de kan få tag på

Fulham har en kämpig vår till mötes om de vill klamra sig kvar i Premier League. För närvarande befinner de sig på nedflyttningsplats, med åtta poäng upp till säker mark och det är framförallt målgörandet som krånglar. De har misslyckats med att göra mål i fyra av deras fem senaste matcher, bland annat senast mot West Ham. Detta är en stor anledning till att de bara vunnit två matcher denna säsong. Bli inte förvånad om nyförvärvet Josh Maja får chansen från start uppe på topp.

Utöver Maja är det förmodligen Ademola Lookman på vänsterkanten som kan åstadkomma något i offensiven. Men det ska till mycket om det ska räcka mot ett starkt Everton i god form, som nu dessutom har momentum från förlängningsvinsten mot Tottenham och ett 3-3 mål i absolut sista sekunden mot Manchester United i senaste ligamatchen. Bara en förlust i deras senaste åtta matcher, och sex raka vinster mot Fulham, leder oss mot att spela på en rak 1:a för oddset 2.01 hos Betsafe.

  Rygga spelet hos Betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Rak 1:a
Odds: 2.01
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 20:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: