Speltips Everton – Southampton 1/3: Dagens bästa speltips

Måndagens bästa speltips är en äkta no-brainer och det plockas från mötet mellan Everton och Southampton på Goodison Park. Häng med i ett försök att mer än dubblera insatsen!

Upp som en sol och ned som en pannkaka. Det står inte alltför bra till, milt uttryckt, i Southampton just nu – hela kalenderåret 2021 har varit en långdragen katastrof och någon ljusning ser vi knappast tendenser till.

De åtta senaste matcherna har renderat i sju förluster och blott ett kryss. Bland dessa finner vi exempelvis den historiska, förnedrande 0-9-förlusten på Old Trafford och mot Manchester United. Senast fick man 0-3 i baken i bortamötet mot Leeds United.

Givetvis finns det ingen enkel förklaring till detta, men någonting som onekligen inte förenklat processen i att försöka vända på trenden är skadebekymren. Till den här matchen saknas hela sju spelare, samtliga skadelistade; Michael Obafemi, Takumi Minamino, Oriol Romeu, Kyle Walker-Peters, William Smallbone, Ibrahima Diallo samt Theo Walcott. Ganska tunt i truppen, som ni förstår.

Superodds

Medan Southampton uppenbarligen bara verkar hamna djupare och djupare ner i formsvackan, kommer Everton från en utmärkt insats i Merseysidederbyt borta mot Liverpool – en match de också vann med två mål mot noll. Med det ser en CL-plats alltmer aktuell ut och jakten på en sådan fortsätter.

Därutöver fortsätter skadeläget på att ljusna med enbart Yerry Mina och Jean-Philippe Gbamin indisponibla. Fabian Delph står som ett frågetecken.

Med hemmaplansfördelen, mot ett så nedslaget motstånd och komna från en så pass solid insats som senast – är det inte lite förvånande att oddsen för den raka ettan står i en bra bit över dubbla insatsen?

Everton att vinna – fast i form av -0,5 mål (asian handicap) – spelas till oddset 2,07 hos Betsafe.

  Rygga spelet hos Betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Everton -0,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,07
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: