everton dynamo 12/3

Speltips Everton – Watford 23/10: Uddlöst

Everton är klara favoriter när man tar emot ett Watford som söker efter en ny identitet under Claudio Ranieris ledning. Matchen spelas lördagen den 23 oktober 2021 med avspark kl 16.00 på Goodison Park.

Everton inledde säsongen starkt men har blandat och gett en del på sistone. Förra helgen åkte man på en förlust hemma mot West Ham med 1-0 och i den jämna tabellen befinner man sig på en åttonde plats inför den nionde omgången av Premier League.

Totalt sett har Rafa Benitez fått en klart godkänd start på sitt nya jobb. Till stora delar har man fått klara sig utan sina två viktigaste offensiva pjäser Richarlison och Calwert-Lewin, vilket ger dem ett sparkapital inför framtiden. Till den här matchen lär dock båda saknas.

Det var ingen katastrofstart som Xisco Munoz presterade med sitt Watford och därför kom tränarbytet inför den senaste omgången lite överraskande. Man befann sig, trots allt, på rätt sida om nedflyttningsstrecket med sju poäng efter sju omgångar.

Någon omedelbar positiv effekt fick heller inte tränarrockaden där Claudio Ranieri tog över rodret inför hemmamötet mot Liverpool senast. Tvärtom, istället åkte man på en rejäl överkörning då Liverpool vann med hela 5-0 i lördags.

På Watfords skadelista finns Etebo, N’Koulou och Kabasele. Hos Everton saknas, förutom ovan nämnda spelare, Doucoure, Gomes och Delph.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tät tillställning

Claudio Ranieri försökte med en defensivt inriktad 5-4-1-formation mot Liverpool senast och utfallet blev inget vidare. Nu har han haft ytterligare en vecka på sig att sätta grunderna och det lär nog behövas att man nu visar att man gjort framsteg.

Everton står som ganska klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 1.67.

Watford har förlorat 5 av sina 7 senaste ligamatcher och när man nu redan har dragit sparka-tränaren-kortet är man i stort behov av att börja ta poäng. Jag tror också att vi kommer få se ett bättre Watford än det som blev utspelade av Liverpool senast.

Everton är förstås rättmätiga favoriter men Watford lär nog inte bjuda på mycket den här gången. Ranieri är en ytterst erfaren tränare som inte lär stressa upp sig i det här läget och sannolikt har han gett instruktioner som kommer att höja laget. Framförallt möter man också ett klart beskedligare motstånd jämför med senast.

Everton har gjort det bra hittills men utan Richarlison och Calwert-Lewin saknas spets framåt. Watford har säkerligen nött en del försvarsspel i veckan och sammantaget bör detta kunna borga för en tät och målsnål tillställning.

Därför blir mitt spel att det kommer göras under 2.5 mål i den här matchen till 1.90 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.90
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 23 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: