Speltips Chelsea Manchester City 25 juni 2020

Speltips Fulham – Chelsea 16/1: Londonderby igen

Rasim Reiz rekar med odds och speltips inför Premier League-derbyt mellan Fulham och Chelsea den 16 januari 2021.

Fulham - Chelsea

Premier League
Hämta bonus!
för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Premier League ångar vidare och ikväll får vi se ännu ett londonderby när Chelsea gästar Fulham.

Hemmalaget Fulham bjöd på en riktigt bra insats mot Tottenham i veckan där man lyckades knipa en poäng. Man har nu hela fem raka kryss i ligan. Scott Parker har börjat få i ordning det här Fulham som såg ut att bli en rejäl slagpåse i början på säsongen. Man har endast fått vila två dagar efter senaste londonderbyt där man verkligen fick kämpa sig till en seger. Till den här matchen har man Loftus-Cheek otillgänlig pga låneavtalet med Chelsea. På skadelistan har man Cairney, Lemina och en tveksam Mitrovic. Vi kan förvänta oss någon rotation med andra ord i det Fulham som startade senast mot Tottenham.

Gästerna Chelsea med Frank Lampard vid rodret har fått en hel del kritik på senare tid där försluten mot Arsenal i derbyt verkligen slog hårt, man lyckades knipa en poäng mot Aston Villa för att sedan återigen åka på en förlust. Tre raka utan vinst och visst finns det frågetecken kring många av spelarna i Chelsea.

Timo Werner är en pusselbit i ett pussel som är så felaktig att den förmodligen tillhör ett annat pussel. Kai Havertz såg bra ut mot Morecambe senast, men det ska man nog inte dra för stora växlar av då motståndet knappast hade lagt ner många timmar för att utvecklas. Chelsea har vanligtvis haft relativt enkelt för Fulham och det är en klasskillnad mellan lagen, men tror på förhand att gästerna kommer behöva komma upp i nivå om man ska ta med sig alla poäng ikväll.

Rasim Reiz med speltips

Jag tror vi får se ett Fulham agera ungefär som mot Tottenham, försvara sig väl för att sedan ta vara på de chanser som dyker upp. Scott Parker har utvecklat Fulham sedan början på säsongen då man såg ut som en påse avfall. Men avfallet har börjat sortera upp sig, försvarsspelet sitter nu, kan man få in mer offensiv kraft och göra fler mål bör det leda till mer poäng. För gästerna Chelsea är det endast seger som gäller, och ska verkligen bli intressant att se vilket lag Frank Lampard placerar ut ikväll.

Tittar vi på spelmarknaden så är det här en av Stryktipsets svårare matcher, då många tror att Fulham kan skrälla här om Chelsea inte är på tårna. Jag har tidigare rekat Fulham och lite hörnspel, även Chelsea under säsongen, så jag har hittat ett fint hörnspel till matchen.

Jag kommer därför lägga hela lördagspengen på över 9,5 hörnor i matchen till 1,80 hos Bet365.

Trevlig kväll!

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1 250 spelkrediter i bonus!

Speltips:

Speltips: Över 9,5 hörnor
Odds: 1,80
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:30, lördag 16 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: