Speltips Fulham Cardiff 10 juli 2020

Speltips Fulham – Leeds 19/3: Fredagsmöte

Rasim Reiz med odds, rekar och alla förutsättningar inför Fulham mot Leeds United i Premier League den 19 mars 2021.

Premier League fortsätter till helgen och under fredagskvällen får vi ett riktigt fint möte på Craven Cottage mellan Fulham – Leeds.

Hemmalaget har börjat få upp hoppet mer och mer under senare delen av säsongen och det finns alla chanser att klara kontraktet, det var de nog få som trodde efter den säsongsinledningen där Scott Parker säkerligen var nära att få lämna, men det har vänt och som det vände när man tog en blytunga tre poäng borta mot Liverpool för att sedan förlora mot Manchester City och det gör dem flesta lagen så ingen skam inte. Det är i dessa matcher man ska ta poäng om man ska klara kontraktet den här säsongen, man har nästintill skadefri trupp och förutsättningarna är väldigt bra att få med sig poäng i den här matchen.

Bielsas Leeds 4 förluster på senaste 6 matcherna och endast en vinst mot Southampton på hemmaplan har gjort att man hittar Leeds lite i ingenmansland i tabellen, men formen och spelet har inte sett bra ut senaste månaden enligt mig och offensivt har man endast mäktat med 3 mål på 5 matcher vilket är ett underbetyg för det annars så målglada Leeds.

Till den här matchen har man även en del skadebekymmer i laget då lagets stora skyttekung Bamford och Rodrigo är tveksamma och man saknar redan Cooper, Davis, Forshaw. Spelarna testas sent så vi får se hur Bielsa formerar sitt lag, en sak är säker och det är att det inte är optimala förutsättningar att åka till London och möta ett Fulham med självförtroende.

Speltips Premier League

Jag tror vi får se en ganska tajt match från Fulhams sida medans Leeds som oftast blåser på och kör från start. Scott Parker vet nog om detta och vill nog gärna straffa Leeds som många andra lag har gjort under säsongen, men man kommer nog prioritera försvarsspelet från början för att sedan växa in i matchen. Senast lagen möttes vann Leeds i en målrik tillställning med 4-3 redan i den andra omgången av Premier League.

Tittar vi på spelmarknaden är det ganska jämna odds då det är svårt att skilja lagen emellan, men jag tror på Fulham här, man kommer gå för segern och hungern efter att fixa kontraktet kommer Scott Parker att inspirera spelartruppen.

Jag väljer att spela DNB Fulham (Pengarna tillbaka vid oavgjort) till fina 1,88 hos Betsafe.

Trevlig helg på er där ute!

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Fulham draw no bet
Odds: 1,88
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00, fredag 19 mars 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: