Speltips Sheffield United Everton 20/7 2020

Speltips Fulham – Sheffield United 20/2: Sista chansen

Sheffield United har en sista, liten chans att ta sig in i striden om nytt kontrakt i Premier League. Men då måste man vinna mot Fulham.

Efter 24 spelade omgångar kan vi konstatera att det inte är särskilt positiva tongångar kring varken Sheffield United eller Fulham, som egentligen har legat på nedflyttningsplatserna under hela den här säsongen.

Det har varit en säsong kantad av dålig offensiv, alldeles för få vunna matcher och förluster på löpande band. Egentligen för båda lagen, men där Sheffield United såklart är någon form av extremfall.

Sheffield United har så här långt 19 förluster på 24 matcher, 15 gjorda mål framåt och en målskillnad på -25. Det kan i för sig tyckas helt okej, och har att göra med att man är ett helt okej lag i defensiven.

Ett par starkare resultat på slutet, eller halvslutet är kanske närmare sanningen, gör att Sheffield United inte är samma desperata jumbo som tidigare. Nu har man bara två poäng upp till nästjumbon West Bromwich Albion, men åtta poäng upp till Fulham och ytterligare sex poäng upp till säker mark.

Det vore dumt att ge upp redan nu, men Sheffield United behöver vinna den här matchen, en överkomlig historia, om man ens ska kunna drömma om nytt kontrakt.

Sheffield United spelar snålt

Fulham har en lite bättre trend på slutet och har bara en förlust på sina sex senaste matcher i Premier League. Nu är bara en av matcherna en vinst, och totalt tre till antalet den här säsongen, men den som vill kan utan tvekan hitta någonting positivt i den bättre trenden på slutet.

Nu ser man ut att sakna anfallaren Aleksandar Mitrovic här, samtidigt som Josh Maja är inne i laget och förmodligen är ett bättre anfallsalternativ. Tom Cairney kan inte heller spela.

Sheffield United har haft Sander Berge, Jack O’Connell och Jack Robinson borta länge, och alla tre står utanför laget här med. John Egan är även han borta från spel, samtidigt som John Fleck blivit sjuk och nog inte heller kan spela.

Fulham känns lite på gång, men jag litar blint på att Sheffield United sliter som djur här. Det kommer inte att finnas något gratis att hämta.

Under 2,5 mål spelas till 1,63 gånger smeten hos SpeedyBet.

  Rygga spelet hos speedybet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,63
Bolag: Fulham
Spelstopp: 21:00, lördag 20 februari 2021
TV: 
Stream: