Speltips inför Premier League – 2021/22: Odds och långtidsspel

Martin Efvergren Publicerat: 15 August 2021

Inför Premier League, säsongen 2021/22, presenterar vi de bästa oddsen och långtidsspelen på marknaden. Premier League inleds med premiärmatchen mellan Brentford och Arsenal den 13 augusti.

Premier League - långtidsspel

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ingen kunde rå på Manchester City under förra säsongens Premier League och frågan är om någon kommer kunna göra det säsongen 2021/22.

Chelsea och Liverpool avslutade säsongen starkt men hade för djupa svackor under tidigare delar. Det gjorde att Manchester United, med fem poängs marginal ner till Liverpool, kunde knipa andraplatsen. Upp till lokalrivalen Manchester City i toppen var det dock hela 12 poäng.

Största positiva överraskningarna var nog annars West Ham och Leeds. West Ham lyckades sluta före de båda lokalkonkurrenterna Tottenham och Arsenal och bli sexa i ligan. Nykomlingen Leeds visade att man var ett lag för övre halvan och slutade på en fin nionde plats i sin återkomst till högstaligan.

I botten av tabellen räckte Sheffield United, West Bromwich och Fulham inte till och för dem väntar spel i Championship den här säsongen. Nykomlingar till den här Premier League-säsongen är Brentford, Norwich och Watford.

100 KRONOR FREEBET FÖR NYA KUNDER! William Hill är ett av världens äldsta spelbolag. Man vet med andra ord precis vad man sysslar med. Nu blir man mer synliga i Sverige – och nya kunder får 100 kronor freebet. Bommar ditt spel får du pengarna tillbaka helt enkelt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100 kronor freebet hos william hill!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Premier League 2021/22 – Odds och speltips

Manchester City vann Premier League med god marginal förra säsongen och förväntas vinna även den här säsongen om vi ser till spelbolagens oddssättning. Hos William Hill står Manchester City som vinnare till oddset 1.72.

Närmast bakom hittar vi Liverpool och Chelsea som båda står i oddset 6.00 som vinnare. Strax därefter hittar vi Manchester United till 7.50. Sedan är det ett långt glapp ner till Tottenham som ger hela 41.00 gånger insatsen.

Sedan 2009 är det bara ett lag som har lyckats vinna Premier League två säsonger i rad. Det var just Manchester City som vann titeln både 2018 och 2019.

Men det är jämt mellan topplagen i Premier League om vi ser till resurser och trupperna på pappret. De senaste dryga tio årens resultat visar också att det är svårt att vinna den här ligan två säsonger i rad.

Det fick Liverpool erfara förra säsongen då man hade svårt att leva upp till förväntningarna efter en otroligt stark säsong dessförinnan. Skadeproblematiken var en bidragande faktor och lyckas man klara det på ett bättre sätt med en Virgil van Dijk tillbaka kan de mycket väl gå hela vägen den här säsongen.

Chelsea hade många nya klasspelare till förra säsongen och Frank Lampard fick inte riktigt ihop bitarna. Det gjorde däremot Thomas Tuchel och det bar hela vägen till en Champions League-titel.

Den här säsongen är man framförallt ute efter Premier League-titeln och ser man till bredden i truppen är det nog inget lag som kan mäta sig med Chelsea. De är sannolikt minst känsliga för skador av alla lag och det kan bli en nyckelfaktor.

Som jag ser det har Chelsea goda möjligheter att vinna ligan den här säsongen och de är undervärderade i relation till Manchester City. Därför finner jag ett bra spelvärde i spelet Chelsea vinner Premier League till 6.00 gånger pengarna hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner Premier League
Odds: 6.00
Bolag: William Hill
Spelstopp:
TV: 
Stream: