Speltips Leeds – Crystal Palace 30/11: Fortsatt tungt

Axel Sjödin Publicerat: 30 November 2021

Leeds tar sig an Crystal Palace på Elland Road i den sena matchen från tisdagens Premier League.

Leeds - Crystal Palace

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leeds kräftgång under hösten fortsätter och de är fortfarande obekvämt nära bottenplaceringarna i tabellen inför den fjortonde ligaomgången. De har i nuläget tre poäng ned till Burnley – med en match mindre spelad – och Norwich som nyligen verkar ha hittat formen. Därmed börjar även pressen på Leeds att öka för att göra detsamma.

Hemmalaget har förvisso haft ett ganska svårt skadeläge att hantera under säsongens första månader, men det har stegvis förbättrats utan att resultaten gjort detsamma. Nu senast mot Brighton så var Raphinha, Rodrigo och Jamie Shackleton tillbaka, men de imponerade inte i spelet direkt och de ska nog vara tacksamma att de fick med sig en poäng hem från det mållösa mötet.

De saknar dock fortfarande några nyckelspelare i Robin Koch, Luke Ayling och förra årets interna skyttekung Patrick Bamford. De två sistnämnda är dock nära att kunna återvända, men förväntas inte kunna spela nu på tisdag mot Crystal Palace.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Crystal Palace har varit i fin form under hösten

Gästerna förlorade i helgen hemma mot Aston Villa med 1-2, vilket var deras första förlust i ligan sedan de mötte Liverpool på Anfield i mitten av september. Trots deras senast bakslag så får man ändå säga att Crystal Palace har varit i rätt fin form på senaste och de befinner sig i nuläget stabilt på elfte plats i tabellen.

Deras förlustfria svit har mestadels bestått av kryss, men de har trots allt några fina resultat på senare tid där de bland annat chockartat slog Manchester City borta med 2-0 och hantera Wolverhampton på ett snyggt sätt hemma på Selhurst Park med samma siffror som slutresultat.

Mot ett Leeds som har varit svåra att känna igen från deras strålande fjolårssäsong så finns alla möjligheter att studsa tillbaka här för Crystal Palace. Leeds har dock lyckats få med sig poäng mot tufft motstånd hemma på Elland Road i deras två senaste hemmamatcher mot Wolverhampton och Leicester, men man får inte direkt känslan av att Leeds är på gång ännu.

Spelbolagen håller Leeds som knappa favoriter här, vilket gör att spelvärdet finns hos gästerna här med tanke på förutsättningarna. Vi spelar därmed på att Crystal Palace vinner med insatsen tillbaka vid oavgjort för 2.14 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Crystal Palace – Draw no bet
Odds: 2.14
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:15
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: