27 oktober 2017 Leeds Sheffield United

Speltips Leeds – Sheffield United 3/4: Enkel vinst

Sheffield United har inte vad som krävs för att rubba Leeds United på bortaplan. Det här borde vara en match som passar hemmalaget som handen i handsken.

Om det ska bli spel i Premier League nästa säsong krävs det i princip att Sheffield United har använt det här landslagsuppehållet till att omvandla sig själva till Manchester City eller någon annan segermaskin.

För det är den typen av poängsnitt som krävs för att Sheffield United ska ta sig upp på säker mark. Efter 29 omgångar har man 14 poäng – och behöver dubbla sin poängskörd på de sista nio omgångarna för att ens nå säker mark i dagsläget. Dessutom ska man ta fler poäng än så då övriga bottenlag såklart kommer att ta poäng här och där.

Låt mig översätta: Sheffield United är redan utslagna.

Nu har man också gjort sig av med sin manager Chris Wilder och försöker bygga någonting nytt. Det kommer att ta tid – men Sheffield United är såklart inställda på att det blir i Championship som man spelar nästa säsong.

Sheffield United har endast två bortamatcher som slutat med poäng och jag kan inte se hur man, efter att bara ha gjort mål i en av sina sju senaste matcher på bortaplan, ska kunna rubba Leeds United.

Hemmalaget är inte det jämnaste laget, men hemma mot ett så svagt motstånd som Sheffield United måste man gälla som favoriter.

Odds i Premier League

Efter en lång säsong utan att kunna formera precis det lag man vill i matcherna har Leeds United återigen ett antal spelare borta inför matchen mot Sheffield United, ett lag som man på pappret ska vinna mot ändå.

Men nog är det värt att nämna mittbacken Liam Cooper, Pablo Hernandez och Rodrigo som alla står som osäkra kort inför mötet med Sheffield United. Dessutom är Adam Forshaw borta från spel även i den här matchen. Tungt värre för hans del.

Sheffield United har dock en tyngre lista med skador, både sett till kvaliteten på spelarna och antalet frånvarande spelare.

Chris Basham, John Egan, Billy Sharp, Jack Rodwell, Jack Robinson, Jack O’Connell, Sander Berge och troligen även Enda Stevens spelar inte den här matchen för Sheffield United.

Efter 23 förluster på totalt 29 matcher vore det konstigt att inte se Sheffield United som klar underdog även den här gången.

Leeds United vinner spelas till 1,54 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Leeds United vinner
Odds: 1,54
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 16:00, lördag 3 april 2021
TV: 
Stream: