Speltips Leicester Chelsea 28 juni 2020

Speltips Leicester – Chelsea 19/1: Rasim rekar till 3,00

Rasim Reiz rekar med odds, speltips och 3,00 gånger pengarna på mötet mellan Leicester City och Chelsea den 19 januari 2021.

På King Power Stadium hittar vi kvällens högintressanta match Leicester-Chelsea.

Formstarka Leicester kommer till den här matchen med tre vinste och två oavgjorda på senaste fem matcherna. Hemmalaget kan gå upp till serieledning vid en vinst och många får säkerligen vibbar av guldåret 15/16.

Man spelar med ett stort självförtroende och trion James Madisson, Vardy, Barnes har imponerat något enormt längst fram. Senaste matchen mot Southampton var ett riktigt styrkebesked att Leicester är att ta på allvar. Man försvarar sig fläckfritt för att sedan slå till med sylvassa kontringar.

Man har även roterat bra i ligan & cupspelet och har hållit den höga energinivån intakt varje match. James Vardy har varit tveksam inför kvällens match men enligt Rodgers ska han kunna spela och en nyckelspelare som ”The Foxes” behöver ikväll.

Gästerna kommer till den här matchen med en tveksam form. Tog en viktig 0–1 vinst senast mot Fulham men i ärlighetens namn var det ingen imponerande insats. Frank Lampard har verkligen inte fått ut maximalt av det här laget som förväntades hänga på topp 4 platserna. Tittar vi på Chelseas bortaspel har man har haft det svårt på senare tid när det varit lite motstånd. Förlust mot Arsenal, Wolves, Everton av senaste fyra bortamatcherna.

Till den här matchen saknar man enligt mig kanske den viktigaste spelaren och f.d. Leicester spelaren Kanté. Det är han som samlar upp bolltappen och bryter motståndarnas försök till anfall, en spelare som ligger sådär rätt hela tiden.

Dagens bästa speltips i Premier League

Jag tror vi får se en matchbild där Chelsea kommer föra spelet som man många gånger gör. Leicester vet vi känner sig trygga i att försvara för att sedan ställa om när man vinner bollen. Det här vet nog Frank Lampard om och ska bli intressant att se hur han formerar sitt lag för att minimera risken för kontringarna som kommer att uppstå.

Chelsea har endast en seger på de 4 senaste säsongerna på King Power Stadium, och jag tror man kommer få det väldigt tufft även ikväll. Formen är på hemmalagets sida och man går för toppen i tabellen.

Ser vi på spelmarknaden så kan vi se att Chelsea är favoriter, för mig är det verkligen inte så. Jag tycker vi ska hålla Leicester som knappa favoriter här. Man imponerar och har visat det under säsongen, samt att man ligger 6 poäng före Chelsea i tabellen.

Jag tror på Leicester ikväll och att man får 3,00 pengarna hos Betway är ett stort spelvärde så det klickar vi i ikväll.
Ta hand om er och ha en underbar kväll!

  Rygga spelet hos betway – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Leicester City vinner
Odds: 3,00
Bolag: Betway
Spelstopp: 21:00, tisdag19 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: