Speltips Arsenal Liverpool 15 juli 2020

Speltips Leicester – Liverpool 13/2: Tidig avspark

Leicester City hemma mot Liverpool tidigt på lördagen den 13 februari 2021 är vad som väntar i Premier League.

Det brukar vanligtvis spelas toppmatcher i engelska Premier League sent på söndagskvällen, eller möjligen lite senare på lördagen. Men att vi redan vid 13:30 ska få se det som kan anses vara hela helgens bästa match kittlar lite extra inför lördagen.

Leicester City spelar hemma mot Liverpool och ser vi till tabellen är det trean mot fyran, och två lag som båda har som målsättning att minst nå Champions League.

Det här var väl egentligen en säsong som skulle kunna sluta med toppstrid på allvar för båda lagen, alltså i termer av guldstrid, men så har det inte riktigt blivit. Nu är känslan alltmer att Manchester City redan har dödat den här spännande.

Men med det sagt är det kittlande att få se det här mötet, som är så viktigt för lagens chanser att positionera sig i tabellen. Leicester City har totalt spelat 23 matcher hittills, att jämföra med Liverpool som också står på 23.

Men det är Leicester City som är tre poäng före i tabellen och en vinst här kan göra att man får nödvändigt andrum ner till Liverpool. Där bakom finns det flera andra lag som hugger om Champions League-platserna.

Målspelet lockar

Det som varit slående med Liverpool den är säsongen är att man släpper in alldeles för många enkla mål och det visade sig inte minst senast mot Manchester City, när man föll igenom på hemmaplan och förlorade för tredje raka gången på Anfield.

På det hela taget har mittbacksproblematiken vållat stora problem för Liverpool, som jag tror får svårt att hålla tätt mot ett påhittigt Leicester City, som alltså vågar sticka upp på hemmaplan.

Leicester City har dessutom fått tillbaka Jamie Vardy i spel och med stor sannolikhet startar den engelske landslagsanfallaren här också.

I bortalaget saknas mittbackarna Joel Matip, Virgil van Dijk och Joe Gomez igen, men man får tillbaka Fabinho i mittförsvaret. Det är inte hans ordinarie position, men han har gjort det bra de gånger han har vikarierat där.

Över 2,5 mål spelas till 1,75 gånger såsen hos Betfair.

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kronor riskfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,75
Bolag: Betfair
Spelstopp: 13:30, lördag 13 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: