Speltips Leicester Sheffield United 16/7 2020

Speltips Leicester – Newcastle 12/12: Många motgångar

Leicester ställs mot Newcastle och hoppas kunna studsa tillbaka från en tuffare period med tre poäng.

Hemmalaget har verkligen inte haft någon trevlig start på december och förra helgen så halkade de tillbaka ned på den nedre tabellhalvan återigen efter att ha tappat en tidig ledning förlorat borta mot Aston Villa med 1-2.

Leicester har nu i sina sex senaste ligamatcher bara lyckats besegra Watford – utöver det har det varit två kryss och tre förluster och det har inte riktigt gått att skymta något ljus i tunneln för the Foxes del.

De fick dessutom ytterligare salt strött i sina sår då de tidigare i veckan tappade sin gruppledning i Europa League och nu är klara för Europa Conference League istället då de halkade ned på tredjeplatsen. De förlorade den direkt avgörande matchen borta mot Napoli trots att hemmalaget vilade nästan samtliga av sina stjärnor.

Olyckan kommer sällan ensam och inför mötet mot Newcastle har Leicester åkt på ytterligare motgångar då truppen drabbats av COVID-19. Bland annat så har Kelechi Iheanacho, Ademola Lookman, Ayoze Perez och Jannik Vestergaard testat positivt och kommer inte att vara spelklara på söndag.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Newcastle är på rätt väg

Gästerna har som bekant en väldigt tung säsong, men har på senare tid ändå lyckats skrapa ihop några poäng och är nu inte helt sist i tabellen längre. Tillsammans med Burnley och Norwich sitter nu de tre bottenlagen allihop på tio poäng med tre pinnar upp till säker mark där ett Watford i dålig form innehar 17:e-platsen.

Deras vinst på St James’ Park mot Burnley förra helgen var verkligen blytung och ifall nu klubbens nya ägare investerar lite i januari så ska nog Newcastle kunna klara sig kvar i Premier League. De verkar i alla fall vara på rätt väg igen sedan Eddie Howes inträde på tränarbänken.

En bortamatch mot Leicester kommer inte att vara en lätt match hursomhelst, men Leicester har inte imponerat på senaste och har haft väldiga defensiva problem. De har inte hållit nollan på fjorton raka ligamatcher, vilket kan presentera en chans för Newcastle. Vi spelar i alla fall på att båda lagen gör mål här för 1.60 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.60
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: