Speltips Leicester Sheffield United 16/7 2020

Speltips Leicester – Sheffield United 14/3: Bortalaget får svårt

Leicester är bättre på bortaplan än på hemmaplan i år, men trots detta får det nog inga större problem med att städa bort Sheffield United.

Leicester - Sheffield United

Premier League
Hämta bonus!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Leicester är kvar på en tredjeplats i ligan, men har under senaste omgångarna dragits in i striden om Champions League-platserna mer. Detta på grund av tappade poäng i två raka matcher, och på grund av att Chelsea och West Ham har gått mycket bra på sistone. Senaste matchen var mot Brighton, och där låg de under redan efter 10 minuter. De lyckades dock vända, och målet som ledde till slutresultatet 2-1 kom i 87:e minuten.

Det är inte bara i ligan som momentum tappats lite på sistone, utan laget lyckades åka ur Europa League mot Slavia Prag. Detta är ju ett rejält misslyckande, men betyder att det inte finns något annat än ligaspelet att fokusera på framöver. Detta är givetvis positivt för att hitta tillbaka till formen, eftersom många spelare dras med småskador och behöver vilas emellanåt. Till exempel har Leicester haft en hel vecka på sig att förbereda sig inför denna match, till skillnad från andra topplag i Premier League.

Skadeläget är ganska illa i Leicester, men inför den här matchen hoppas Brendan Rodgers att Jonny Evans och Ayoze Perez är tillbaka. Annars är James Maddison, Harvey Barnes och James Justin fortsatt skadade. Detta är tre spelare som saknas stort, men som laget spelat utan nu i några matcher.

Sheffield United har inte mycket mer än hedern kvar att spela för

Det är nattsvart i Sheffield United för närvarande. Fast i bottnen har de inte mycket chanser att ta sig uppåt i ligan. För att nå säker mark har de just nu tolv poäng att ta in, och det är inte mycket som ser ut att gå den vägen. Lagets överraskande vinst mot Aston Villa för någon vecka sedan är deras ändå poäng på ett ganska bra tag.

Skadeläget ser sådär ut för The Blades. Jack Robinson, Jack O’Connel och Sander Berge är långtidssskadade, medans John Egan också missar på grund av skada. Chris Basham hoppas vara tillbaka för denna match. Ryan Brewster har fortfarande inte gjort något mål i år, och det är inte säkert att han får starta.

Sheffield United har förlorat 13 av deras senaste 15 bortamatcher i ligan, ett riktigt uselt bortafacit som sträcker sig långt bakåt i tiden. Utöver detta har de misslyckats med att göra mål i fem av deras sex senaste bortamatcher. Detta leder oss att tro starkt på Leicester i denna match, trots att Leicester är borta på bortaplan än på hemmaplan denna säsong. Vi tror också Sheffield får svårt att spräcka nollan. Därför spelar vi på att Leicester i ett “win to nil”-spel till oddset 2.37 hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1 250 kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Leicester – Win to nil
Odds: 2.37
Bolag: Bet365
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: