Speltips Manchester City Liverpool 2 juli 2020

Speltips Liverpool – Chelsea 4/3: Rasim har oddset!

Odds på Premier League när toppmötet mellan Liverpool och Chelsea ska spelas torsdagen den 4 mars 2021.

Vi bjuds verkligen på en riktigt trevlig match när Liverpool-Chelsea gör upp under torsdagskvällen

Liverpool tog en efterlängtad seger mot Sheffield United efter fyra raka förluster i Premier League och man lyckades även hålla nollan bakåt vilket nog var väldigt skönt. Liverpool. För hemmalagets del handlar det om att säkra en Champions League plats vilket gör den här matchen väldigt viktig för båda lagen då Chelsea ligger en poäng före Liverpool inför kvällens match. Liverpool fortsätter att dras med skador men tills ikväll kan man få tillbaka Fabinho och Alisson vilket vore väldigt skönt. Jota ska vara spelklar också vilket gör att man kan få en injektion framåt till. Det var över 3 månader sedan Liverpool vann en match på Anfield och man behöver nog komma upp i nivå för att kunna rubba ett pånyttfödd Chelsea.

Gästerna från London kommer till den här matchen obesegrade sedan i december och visst har Tuchel fått en positiv injektion då man vinner matcher och håller tätt bakåt. En blytung seger mot Atletico Madrid i Champions League höjde moralen rejält och sedan fick man med sig en poäng mot Manchester United. Det har varit tufft spelschema för Chelsea senaste veckorna men så länge man tar poäng så tror jag spelarna triggas av det här och det har gjort att man är formstarkast i ligan efter Manchester City.

Chelsea jagar även dem en Champions League-plats och ikväll är det väl en såkallad ”6-poängsmatch” och vid vinst här så rycker man ifrån Liverpool lite och går om West Ham till den åtråvärda fjärdeplatsen. Man har lite tveksamma spelare i form av Hudson Odoi, Thiago Silva, Tammy Abraham inför kvällens match.

Dagens bästa speltips

Många toppmatcher i England har väl inte varit allt för underhållande den här säsongen men jag tror vi kan få se en lite mer öppen match än vanligtvis, och nu när matchen betyder så mycket för båda lagen tror jag på mer energi än tidigare stormatcher. Jag tror Chelsea har väldigt goda chanser i den här matchen med tanke på sin fina form och den defensiv man har visat upp.

Tittar vi på spelmarknaden så är Liverpool favoriter i den här matchen, men som oftast i toppmatcherna är det väldigt öppna matcher därför jag väljer att titta på hörnmarknaden och åt Liverpools vägnar som jag tror kommer gå för den här segern mer än ett Chelsea som kan vara nöjda med ett kryss.

Jag väljer att klicka i Liverpool över 5,5 hörnor till trevliga 2,05 hos Unibet.

Trevlig kväll!

  Rygga spelet hos Unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Liverpool över 5,5 hörnor
Odds: 2,05
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:15, torsdag 4 mars 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: