Speltips Arsenal Liverpool 15 juli 2020

Speltips Liverpool – Everton 20/2: Merseyside-derbyt

Rasim Reiz rekar med dagens bästa odds och speltips i Premier League lördagen den 20 februari 2021.

Det är Merseyside derby på schemat när Liverpool-Everton drabbar samman i en match jag tror kan bli väldigt underhållande!

Hemmalaget ligger för närvarande på en 7:e plats på 40 poäng och det har blivit mer klart att den här säsongen är förlorad i Premier League och att man får sikta in sig på att klara en Champions League plats. Liverpool har hela tre raka förluster i Premier League där senaste inkasserades mot Leicester. Sedan dess har laget spelat Champions League där man vann med 0-2 mot Leipzig och det var nog väldigt viktig för att få självförtroende i truppen efter senaste tidens kräftgång. Liverpool har en hel del skadade spelare för er som kan ha missat det under säsongen, mer behöver vi inte säga.

Everton kommer till den här matchen även dem med något svagare form än tidigare, två raka förluster varav en kom mot Fulham och där såg det inte alls bra ut när man förlorade med 0-2 på hemmaplan. Everton är annars ett av seriens bästa bortalag. Everton ligger endast 3 poäng efter Liverpool i tabellen och visst kommer det vara en rejäl tändvätska, man får tillbaka Allan och Calwert-Lewin till den här matchen och det är två viktiga spelare i Ancelottis lagbygge.

Speltips Premier League

Som alltid när det är derby är det mycket känslor och det är två lag med svag form i Premier League som ska göra upp om poängen och jag måste säga att det här är något av en nyckelmatch för båda lagen om man ska haka på där uppe. Det vore förödande för Liverpool att tex missa Champions League. Everton har chans att verkligen blanda sig in där uppe men jag är tveksam om man har det som räcker, en sak är säker dock och det är att man har en otroligt bra tränare vid sidan av och om Ancelotti sätter det taktiska idag och får ut det han vill kommer Liverpool få problem. Jag tror vi får se en match med hög intensitet och förhoppningsvis några mål för att höja underhållningen.

Tittar vi på spelmarknaden så ser vi att Liverpool är storfavoriter i den här matchen och visst ska man vara favoriter men så pass stora favoriter att Everton står över 7,00 i odds är lite för högt och det spelvärdet ligger helt klart hos Everton om man får till en bra insats. Jag väljer att snegla på kortmarknaden i det här derbyt som jag hoppas ska få igång lite känslor och hets som i senaste matcherna lagen emellan.

Jag kommer placera mitt spel på över 3,5 kort i matchen till 1,96 hos Unibet.

Trevlig lördag på er alla där ute!

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 3,5 kort
Odds: 1,96
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:30, lördag 20 februari 2021
TV: 
Stream: