Speltips Arsenal Liverpool 15 juli 2020

Speltips Liverpool – Fulham 7/3: Skeva odds

Liverpools kräftgång fortsätter och det återstår att se ifall det håller i sig när nedflyttningshotade Fulham kommer på besök till Merseyside.

De regerande mästarnas är i fritt fall och fortsätter sin resa rakt nedåt i tabellen. Trots en mycket välbehövlig vinst mot tabelljumbon Sheffield United förra helgen så blev glädjen tyvärr kortvarig då de fick se sig besegrade av Chelsea med 0-1 hemma på Anfield senare i veckan.

Liverpool har nu förlorat fem raka matcher på Anfield. Deras hemmaarena har tidigare varit en borg som lag fruktat att besöka, nu verkar vem som helst kunna åka dit och plocka upp lite poäng till hemresan. Det är faktiskt svårt att tro sina ögon och detta har inte heller hänt under hela klubbens 129 år långa historia. Trots att Liverpools kris knappast är något nytt för denna vecka fortsätter man ändå att förundras varje vecka den fortgår.

Fulham är i alla fall ett tacksamt motstånd ifall de ska lyckas bryta den fruktansvärda förlustsviten hemma på Anfield. Motståndet befinner sig på nedflyttningsplats och även om de har en bättre form än Liverpool i dagsläget finns det inga ursäkter ifall de skulle förlora här också.

På skadelistan för Liverpool finner vi Joel Matip, Virgil van Dijk, Jordan Henderson och Joe Gomez bland andra. Diogo Jota gjorde däremot en comeback mot Chelsea, vilket var ett välkommet besked för The Reds. Slutligen är Ozan Kabak tveksam till spel och skulle då i så fall ersättas med Nat Phillips i mittlåset.

Fulham har en gyllene chans här

Trots tabellpositionen så är Fulham inte en lätt nöt att knäcka i dagsläget. De har verkligen ryckt upp sig under det nya året och har bara förlorat en av sina senaste sex matcher, vilket var förlusten nu i torsdags mot Tottenham med 0-1. Fulham fortsätter att förlora mot storlagen men plockar stabilt poäng mot alla andra och är på god väg att klättra upp på säker mark där Newcastle och Brighton befinner sig med tre poängs marginal ned till Fulham.

The Cottagers har dessutom lyckats med att plocka ett par trepoängare på senaste, bland annat mot Liverpools stadsrival Everton som Fulham besegrade med 2-0 på bortaplan, därefter har de vunnit mot Sheffield United och borde egentligen ha fått med sig en trepoängare i matchen mot Crystal Palace förra helgen.

Oddsen lutar massivt till Liverpools favör, vilket kanske känns logiskt när man stirrar sig blind på namnen. Men när Liverpool har förlorat fem raka matcher hemma på Anfield där de sammanlagt fått in ett mål i alla dessa matcher så får man inse att det inte är normala förutsättningar. Fulham är dessutom obesegrade i sju raka bortamatcher och har inga skadeproblem i truppen.

Visst finns det en god chans för Liverpool att studsa tillbaka här och vem vet, det kanske lossnar, men oddsen är i min mening helt snedvridna och därmed kommer vi att spela på att Liverpools ökenvandring fortsätter mot ett Fulham i bra form. Dubbelchansen X2 spelas hos Betsson för 3.00 gånger pengarna.

  Rygga spelet hos Betsson – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2
Odds: 3.00
Bolag: Betsson
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: