Speltips Arsenal Liverpool 15 juli 2020

Speltips Liverpool – Manchester City 7/2: Rasim i fokus!

Rasim Reiz rekar inför söndagens möte i Premier League mellan Liverpool och Manchester City den 7 februari 2021.

Helgens och kanske hela Europas hetaste match väntar på Anfield när Liverpool-Manchester City ska göra upp om poängen

Liverpool har kniven mot strupen om man ska haka på i toppen inför den här matchen, 7 poäng upp till Manchester City där gästerna också har en match mindre spelad gör att man verkligen måste gå för 3 poäng ikväll. Liverpool har haft det väldigt tungt på hemmaplan på senare tid. Förlust mot Brighton senast och dessförinnan lyckades Burnley även Burnley hämta hem 3 poäng från Anfield. Det är givetvis ingenting positivt med det, fast man har studsat tillbaka efter en förlust som oftast.

Liverpools skadelista har diskuterats minst lika mycket som presidentvalet i USA om inte än mer så tycker vi skippar den och noterar att även Liverpool har skadade spelare vilket gör att Klopp sannerligen kommer få rotera inför den här matchen också.

Dagens bästa speltips

Gästerna från Manchester flyger fram i Premier League, ser helt ostoppbara, lite som Liverpool gjorde förra säsongen. Man saknar fortfarande De Bruyne, Aguero men det har sannerligen inte påverkat allt för mycket då bredden på Manchester Citys trupp är makalös och här kommer man ställa upp med en riktigt stark elva. Gästerna har ett försprång i tabellen som gör att man kan sätta upp en matchplan lite efter det, det är inte ett måste att vinna, ett oavgjort resultat är inte dåligt på något sätt. Jag känner dock att Guardiola är inte ute efter det, han vill vinna mot Liverpool, hänga av dem i tabellen och sedan sprinta mot ligasegern och verkligen visa att man är Premier Leagues bästa lag.

Jag tror vi får se en offensiv match med två lag som verkligen har alla kvalitéer att skapa målchanser ur ingenting många gånger. Liverpools backlinje är ett frågetecken och kommer behöva vara fläckfria för att få med sig något i den här matchen och nu sätts man mot kanske världens bästa offensiva lag och man gör det med en tveksam form.

Tittar vi på spelmarknaden så är Manchester City favoriter inför den här matchen och det är förståeligt och jag kan inte komma ihåg när Liverpool stod i 3,60 på hemmaplan att vinna en fotbollsmatch. Som många gånger tidigare när det kommer till stormatcher i England så blir det lite pyspunka, men det tror jag inte vi kommer få se ikväll med tanke på förutsättningarna. Liverpool har alla möjligheter att vinna den här matchen men jag tror inte man löser det, det är en säsong där allt många gånger har gått emot och nu ställs man i en match som kanske avgör Premier League på Anfield, jag tror Man City blir för svårt ikväll men kommer inte välja sida i mitt spel utan fokuserar på målspelet där jag tror vi kommer få se en underhållande match med en del mål i förhoppningsvis.

Jag väljer därför att klicka i över 2,5 mål till 1,83 hos Hajper!

Trevlig söndag!

  Rygga spelet hos Hajper – 100 kronor utan insättning!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,83
Bolag: Hajper
Spelstopp: 17:30, söndag 7 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: