Speltips Watford Manchester City 21/7 2020

Speltips Manchester City – Arsenal 28/8: Knappt längre en stormatch

Lördagens tidiga match från Premier League bjuder på ett väldigt intressant möte mellan Manchester City och Arsenal.

Båda lagen har haft en del motgångar i säsongsinledningen, men det är tydligt vilket lag som hämtat sig och är på väg upp och vilket lag som fortsatt har problem.

Efter att ha förlorat Community Shield mot Leicester med 0-1 och sedan även förvånansvärt nog förlorat öppningsmatchen mot Tottenham med samma siffror så släppte det rejält när nykomlingen Norwich kom på besök på Etihad Stadium senast. Matchen slutade 5-0 och var en total överkörning och en signal till resten av ligan att City är på väg uppåt i tabellen.

Trots att Manchester City inte imponerade mot Tottenham, särskilt i andra halvlek, så är det ingen som tvekat på deras förmåga. De är fortfarande seriens starkaste lag och storfavoriter till titeln trots sina två förluster i säsongsinledningen.

Läget är helt annat för Arsenal som inlett ligaspelet med två raka förluster. Först mot Brentford med 0-2 och sedan mot Chelsea hemma på Emirates med samma siffror. Allt pekar dessutom på att man går mot den tredje raka förlusten när man gästar Manchester i den tredje omgången.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Kniven mot strupen för Arteta

Gunners tränare Mikel Arteta är hårt pressad och ställde upp med en bra elva i FA-cupen mot West Brom nu i onsdags och fick med sig en 6-0 seger i cupens andra omgång. Det är inget som kommer rädda jobbet för honom dock och de kommande omgångarna kommer att vara direkt avgörande för hans framtid.

Det ska sägas att Arsenal haft en rätt rejäl skadelista hittills, vilket såklart gjort saker och ting svårare, men Arsenals nedgång är inget nytt för i år direkt. Artetas tid i klubben har inte varit särskilt framgångsrik och detta är faktiskt första året på mycket länge som Gunners inte har något som helst Europaspel sedan de avslutat förra säsongen på åttonde plats utan cupframgångar.

I och med detta kommer ligaspelet att betyda allt och de måste börja plocka poäng snart om de inte vill hamna alltför långt efter. Inför mötet mot City lär i alla fall både Aubameyang och Ödegaard starta igen, vilket är ett välkommet besked för laget som fortfarande inte fått hål på motståndet i ligaspelet. Aubameyangs hattrick mot West Brom kanske inger en försiktig optimism till Arsenalsupportrar, trots att han inte riktigt levde upp till förväntningarna under förra säsongen.

Ben White är dock fortfarande borta, vilket verkligen är ett bekymmer med tanke på vilka problem som Pablo Marí hade med Lukaku och de andra i Chelseas anfall förra helgen. Utan White och med David Luiz och William Saliba borta från klubben så ser de defensiva alternativen inte särskilt förtroendeingivande ut.

Precis som oddsen återspeglar så är detta en på förhand väldigt ensidig match, det är bara i namn som denna match är ett stormöte. Trots Aubameyangs återkomst så är Manchester Citys defensiv väldigt mycket starkare än West Broms och City släpper inte in mål på Etihad utan vidare. Att Arsenals mållösa och poänglösa svit fortsätter en omgång till känns rätt troligt och därmed spelar vi på att Man City vinner utan att släppa in mål för 2.05 hos Bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Manchester City vinner utan att släppa in mål
Odds: 2.05
Bolag: bet365
Spelstopp: 13:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: