Speltips Manchester City Bournemouth 15 juli 2020

Speltips Manchester City – Crystal Palace 30/10: Hemmadominans

Manchester City är stora favoriter när man tar emot Crystal Palace i Premier League. Matchen spelas lördagen den 30 oktober 2021 med avspark kl 16.00 på Etihad Stadium.

Med en reservbetonad startelva blev Manchester City utslagna av West Ham ur Ligacupen i onsdags. Matchen slutade mållös och hemmalaget West Ham gick segrande efter straffar. Troligen är man inte jättebedrövade över det nederlaget när det nu, tre dagar senare, vankas en ny omgång av Premier League.

Efter att ha förlorat i premiären mot Tottenham är man därefter obesegrade och inför den tionde omgången är man två poäng efter serieledande Chelsea. Förra helgen slog man Brighton borta med 4-1 och dessförinnan Burnley med 2-0 hemma.

Nu väntar så ett Crystal Palace som kryssat sig fram på sistone. Deras fyra senaste matcher har slutat oavgjort och i tabellen befinner man sig på en 15:e plats med nio poäng efter nio omgångar.

Förra helgen blev det bara 1-1 hemma mot Newcastle i en match som man nog borde ha vunnit sett till matchbilden. Totalt sett har man gjort det helt okej men man har endast vunnit en match så här långt och det krävs mer om man ska kunna undvika en bottenstrid den här säsongen.

På Crystal Palace skadelista finns Eze och Ferguson medan Man City lär få klara sig utan Delap och Torres.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Klasskillnad

Manchester City är förstås stora favoriter inför det här mötet. Ett rakt spel på hemmalaget ger endast omkring 1.17 gånger insatsen.

Förra säsongen vann Man City mot Crystal Palace med 4-0 hemma och 2-0 borta. Mycket talar för att man kommer vara ganska överlägsna även i den här matchen.

Crystal Palace har visserligen sett ganska giftiga ut framåt på sistone men samtidigt har man släppt in lite för många enkla mål. Odsonne Edouard fick en drömstart i klubben och Christian Benteke fortsätter att blanda och ge men har de båda en bra dag kan de vara ett stort hot mot alla lag.

Mot både Liverpool och Chelsea har Crystal Palace förlorat med 3-0 och man bör vara minst lika underlägsna mot ett formstarkt Manchester City på hemmaplan.

Det här är en match Manchester City behöver vinna för att inte tappa mark och att döma av det vi sett hittills spelar Man City, Liverpool och Chelsea i en egen liga. Det är, i princip, klasskillnad i alla matcher som de inte möter varandra.

Så lär det se ut även den här matchen och bäst spelvärde finner jag i att Manchester City gör över 2.5 mål. Det spelas till 1.76 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Man City över 2.5 mål
Odds: 1.76
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:00, lördag 30 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: