Speltips Watford Manchester City 21/7 2020

Speltips Manchester City – Everton 21/11: Klara favoriter

Manchester City tar emot ett Everton i tveksam form på Etihad Stadium på söndagseftermiddagen.

De regerande mästarna har haft ett par bakslag under säsongen hittills, men ligger trots allt på andra plats i ligan efter elva spelade omgångar och är inom räckhåll för Chelsea i toppen. De har en tuff vecka framför sig med ett möte mot PSG i Champions League och en match mot formstarka West Ham hemma nästa söndag, så det kommer vara viktigt att få en bra start efter landslagsuppehållet nu mot Everton.

Samtliga av deras tre kommande matcher kommer i alla fall spelas hemma, så de slipper några bökiga resor. Men de har inte riktigt varit lika starka hemma i Manchester som de varit under fjolårssäsongen då de tappat poäng mot både Southampton och Crystal Palace på Etihad under hösten.

Särskilt förlusten mot Crystal Palace med 0-2 för två omgångar sedan kom verkligen som en överraskning, men de repade sig snabbt med en 4-1 vinst mot Club Brügge kort därefter och en övertygande vinst i Manchesterderbyt med 2-0 innan landslagsuppehållet.

Inför matchen mot Everton får de dock klara sig utan några av sina nyckelspelare då Kevin De Bruyne testats positiv för COVID-19 samtidigt som både Phil Foden och Jack Grealish åkt på skador under sina landslagsuppdrag och inte förväntas spela nu i helgen. Men med en så bred trupp som Manchester City ändå har så lär det inte vara någon katastrof när motståndet inte är det bästa.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det har varit en tung period för Everton

Gästerna har nämligen haft väldigt tveksam form på senaste under Rafael Benitez. Trots en fin start på säsongen så verkar the Toffees ha stannat av rätt rejält och de har nu inte vunnit på sina fem senaste ligamatcher, där tre av dem dessutom har varit förluster. Det har heller inte varit något fantastiskt motstånd då två av förlusterna har kommit mot Watford (2-5) och Wolverhampton (1-2), så det finns anledning att oroa sig för Everton.

De fick i alla fall med sig en pinne hemma mot Tottenham i deras sista möte inför landslagsuppehållet, men de har fortsatt att tappa mark i tabellen under en period nu och är i desperat behov av en trepoängare.

Att den vinsten skulle komma borta mot de regerande mästarna känns dock föga troligt, även om hemmalaget har några spelare borta. Detsamma gäller nämligen även gästerna då de har spelare som Dominic Calvert-Lewin, Abdoulaye Doucouré och Yerry Mina uppskrivna på skadelistan själva.

Manchester City är trots allt oerhört stabila och svårslagna för alla lag och har bara släppt in sex mål totalt hittills under säsongen. Everton som knappast öst in mål på senare tid mot bra mycket lättare motstånd lär nog få det svårt att hävda sig här och för 1.90 hos Bet365 så är spelet på att Man City vinner utan att släppa in mål ändå värt att spela på här i min mening.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Manchester City vinner mot noll
Odds: 1.90
Bolag: bet365
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: