Speltips Watford Manchester City 21/7 2020

Speltips Manchester City – Southampton 10/3: Dominans

Manchester City hoppas studsa tillbaka efter derbyförlusten senast och gäller som enorma favoriter inför mötet med Southampton i Premier League.

Det har varit en stark inledning på säsongen för Manchester City, som framför allt under vintermånaderna har dominerat Premier League på ett sällan skådat sätt. Det gör att man enligt många redan har dödat toppstriden i den engelska högstaligan.

I helgen åkte Manchester City på en tung derbyförlust mot Manchester United, som är tvåa i tabellen, men i ärlighetens namn ska det inte betyda något för titelstriden. Däremot var det tungt i magen, hjärtat och allt man kan tänka sig i emotionell väg att behöva förlora ett derby. Det kändes rent av onödigt.

För Manchester City gäller det att hitta tillbaka till vinnarspåret så fort det bara går. Vårsäsongen kommer nu handla om att bogsera hem ligatiteln, samtidigt som Pep Guardiola vill se sitt lag göra sitt yttersta i Champions League-slutspelet. Bättre chans än så här att faktiskt konkurrera om en titel ute i Europa lär man inte få.

Nu spelar Manchester City mo ett Southampton som man faktiskt bara slog med uddamålet i vintras, men skillnaden mellan lagen har bara vuxit sedan dess. Nu vann Southampton visserligen mot jumbon Sheffield United senast, men i övrigt har man haft en tung period från mitten av februari månad och framåt.

Odds i Premier League

Manchester City åkte på en tung förlust senast och det var nog en käftsmäll för den så kallade självbilden. Det var också tungt eftersom det innebar att den tidigare 21 matcher långa segersviten inte längre än vid liv. Det lär dröja innan Manchester City eller något annat lag ens är i närheten av sådana siffror igen.

Vad man ska ha med sig inför den här matchen är att hemmalaget inte har några som helst skador och kan formera precis det lag som man önskar. Det är nog inte omöjligt att vi får se en viss rotation från Pep Guardiola.

Nathan Aké, som är det enda frågetecknet inför matchen, ska vara ute på träningsplanen i viss mån nu. Men att han skulle vara aktuell för spel redan här ser vi som högst osannolikt. Det vore också onödigt. Det är knappast en spelare som behövs.

I bortalaget Southampton kommer inte Michael Obafemi, Oriol Romeu, William Smallbone, Theo Walcott eller Danny Ings att kunna spela den här matchen.

Manchester City vinner och håller nollan spelas till 1,91 gånger såsen hos Betfair.

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kronor riskfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester City vinner och håller nollan
Odds: 1,91
Bolag: Betfair
Spelstopp: 19:00, onsdag 10 mars 2021
TV: 
Stream: